Blog

Bitly: Maak elke link die je verstuurt meetbaar

  • 27-05-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Ongemerkt verzenden we dagelijks veel hyperlinks. Via Social Media, per mail, maar ook in documenten. Hyperlinks op je website worden, als het goed is, bijgehouden door Google Analytics. Maar die overige links waarschijnlijk niet. Maar hoe weet je dan of de ontvanger de links bekijkt?
Ik was altijd erg benieuwd hoe vaak er op links wordt geklikt. Dat kan je natuurlijk gewoon meten door de link in bijvoorbeeld Bitly meetbaar te maken en in je tekst te plakken.

Hoe werkt het?

Maak een login aan bij Bitly en plaats de link in de URL shortner. Verwerk de verkorte link vervolgens in je mail, document of update. De verkorte link is vervolgens in de Bitly Stats te volgen.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.