Blog

VOL. Exclusieve Ontbijtsessie: Laat je bedrijf groeien door slimme Sales en marketing

  • 13-06-2019
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Helaas, de sessie zit vol… Mocht je graag een andere keer gebruik willen maken van een sessie, laat het ons weten! Je kan dan het beste een mailtje sturen naar info@makemarketingmagic.com. Wij zullen je dan op de hoogte houden voor volgende sessies. Vergeet ook niet onze masterclasses, wellicht zit daar een interessant onderwerp tussen. Wellicht zien we je snel.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.