Exclusieve Ontbijtsessie: “We eat Leads for Breakfast” op 18 oktober

Door Marcel Misdorp / 5 oktober 2019

Marketing en Sales. Beide heb je nodig om je bedrijf te laten groeien, maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe zorg je dat je een marketingplan zodanig afstemt, dat het een integraal onderdeel is van je sales activiteiten en bijdraagt aan het behalen van je salesdoelstelling?

Dit is een exclusieve sessie voor maximaal 12 ondernemers. Vraag je plaats hier aan. Wij informeren je om te verifiëren dat je bij de eerste 12 aanmeldingen zit.

Inschrijven

Waar en wanneer?

Op vrijdag 18 oktober, van 08:00 uur tot 09:30 uur. Bij Make Marketing Magic, Vliegtuigstraat 6, Amsterdam.

In deze exclusieve ontbijtsessie heeft Make Marketing Magic een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waar we op strategisch niveau dieper ingaan op jouw sales en marketing. Wij geven je in deze sessie inzichten en bieden handvatten om op basis van jouw specifieke situatie een start te maken met het inrichten van een marketingplan afgestemd op jouw salesdoelstelling.

Onder het genot van een zalig ontbijt neemt Djoea van Zanten je mee in de wereld van online marketing en social selling. Met de input die jij als ondernemer zelf inbrengt gaan wij aan de slag. Na het eerste kopje koffie starten we met een korte kennismakingsronde. Daarna bespreken we de individuele doelstellingen en het meest optimale marketingplan wat daarbij hoort.

Je krijgt verder inzichten in de verschillende fases van het koopproces, ons marketing & sales kruismodel, doelgroep en doelstelling model en hoe wij marketing inzetten om vorm te geven aan jouw salesdoelstellingen. We sluiten af met het delen van de presentatie, sturen marketing & sales gerelateerde whitepapers en bieden de mogelijkheid van een ‘Deep Dive’ vervolggesprek. Hier duiken we dieper in ‘jouw wereld’ en stemmen het marketing & salesplan verder af.

Exclusiviteit

Er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor maximaal 12 ondernemers, directeuren/eigenaren is deze ontbijtsessie ingericht. Op basis van jouw groeidoelstellingen, jouw markt en jouw ambities loop jij naar buiten met de kennis om dit in de praktijk te brengen. Vraag je plaats hier aan. Wij informeren je om te verifiëren dat je bij de eerste 12 aanmeldingen zit.

Bon appétit!

Ontbijtsessie 18 oktober

  • Geef drie uitdagingen aan op het gebied van sales en marketing die jij nu ervaart binnen jouw bedrijf. Dit zullen wij meenemen in de sessie.

Leer alles wat je moet weten over Radar Marketing, tijdens onze gratis workshops en masterclasses!

Ontbijtsessie: “We eat leads for breakfast” – 13 december 2019