Blog

Flipboard jij al?

  • 13-05-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Hoe zorg jij dat je continue op de hoogte blijft van het laatste nieuws? Of van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied of hobby? De kans is zeer groot dat je online jouw informatie verzamelt. Hier heb je uiteraard je favoriete websites voor, die je een overzicht geven van deze onderwerpen. Maar wat als je dit in één App zou kunnen bundelen! En niet elke keer naar de verschillende websites hoeft te gaan? Die App heet Flipboard.
Sinds een paar maanden ben ik ontzettend fan van Flipboard. Ik heb al mijn favoriete websites er aan gekoppeld, zoals NRC, het Parool, maar ook Marketingfacts, Dutch Cowboys en VT Wonen. Elke dag kijk ik hier welke nieuwe ontwikkelingen en nieuwsartikelen er per website worden vermeld. Daarnaast kan je ook je Social Media accounts hier aan koppelen. Het is niet alleen praktisch en zeer gebruiksvriendelijk, het ziet er ook zeer goed uit.

Hoe het werkt? Nou zo:

Stap 1: Allereerst download je hier de App (voor zowel Android als iPhone)
Stap 2: Open de App en maak je account aan.
Stap 3: Je kan nu bij ‘jouw flipboard’ per onderwerp: nieuws, marketing, financieel, design, fotografie, techniek, koken, natuur etc. een ‘abonnement’ nemen op jouw favoriete websites. De websites noemt Flipboard Magazines. Dit is gratis:-).
Stap 4: En nu komt het mooie van de App: het overzicht! Elke website zie je terug in het centrale overzicht. Het overzicht werkt dus ook als een echt flipboard. Met je vinger sla je de pagina om en ga je naar het vervolg van het overzicht van jouw magazines.
Stap 5: Selecteer vervolgens één van je magazines. Ook dit werkt als een echt flipboard. Elk nieuwsitem bestaat uit een beeld met een korte tekst. Dit is een intro, link of bijvoorbeeld een tweet. Wil je meer over het desbetreffende onderwerp weten, tik vervolgens op de foto en je komt bij de oorspronkelijke bron.

Maar…

Je kan ook zelf websites als ‘Magazines’ vanaf je desktop, laptop of tablet aan je Flipboard koppelen. Log je in, sleep de ‘Flip it’ knop naar je bladwijzerbalk, bovenaan in je browsermenu. De website is als ‘Magazine’ aan je Flipboard account gekoppeld. Deze wordt automatisch gesynchroniseerd naar je Flipboard op je telefoon.
Veel plezier!

Zie ook: B2B marketingMarketing automationContent marketingB2B marketing uitbesteden

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.