Blog

Ik hou van je, ik hou niet van je…

  • 24-08-2022
  • In: Blog
  • Door: Mirthe Cuperus

Ik geef maar heel eerlijk toe: ik ben niet zo van de social media. En ja, stiekem is het toch een beetje mijn werk. Facebook heb ik omdat mijn buren daar af en toe gratis een balkonbar of plant weggeven. Instagram heb ik om te kijken, vooral naar memes. Twitter heb ik verwijderd omdat ik er iets te opgefokt van werd. LinkedIn heb ik voor werk. Ik kijk op allemaal wel eens, maar echt dingen er op “doen” dat vind ik niet zo. 

Met LinkedIn heb ik helemaal een haat liefde verhouding. Het is wat mij betreft soms een beetje een mix van:

  • Doen alsof je mega bescheiden bent terwijl je opschept
  • Mensen die mij berichtjes sturen of ik iets wil kopen

Niet echt inspirerend.

Maar het is toch stiekem ook een plek waar ik in contact kom met leuke mensen. Of waar je af en toe een interessant artikel voorgeschoteld krijgt. Of waar ik soms wordt uitgenodigd voor een leuk netwerkevenement waar ik écht iets aan heb. 

Een beetje een haat-liefde verhouding dus. 

Als ik met ondernemers over dit onderwerp praat, dan hoor ik vaak hetzelfde. “Ik heb geen zin om mensen te benaderen, want ik vind het zelf ook niet fijn.” Of: “Ik heb geen zin om mezelf op die manier te etaleren”. En dat snap ik dus heel goed. 

Maar je wilt ook niet het best bewaarde geheim van Nederland zijn. Je wilt toch dat mensen van je bestaan afweten. En je wilt eigenlijk ook wel met potentiële klanten in contact komen. 

Waar moet je beginnen? Wat nu? Hoe laat je LinkedIn voor je werken?

Die vraag snappen we maar al te goed. Daarom willen we je er graag bij helpen. Gratis!

Djoea geeft een Masterclass Social Selling. Daar leer je hoe je LinkedIn voor je laat werken en hoe je op jouw manier toch gebruik kunt maken van die platform waar (bijna) al je potentiële klanten op zitten. 

SCHRIJF JE IN

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.