Blog

Laat je inspireren door deze ondernemersverhalen

  • 28-05-2020
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

De afgelopen maanden stonden in het teken van onzekerheid. Een intense tijd, voor de wereld, voor ons persoonlijk, voor ons als bedrijf, maar natuurlijk ook voor de talloze ondernemers die wij dag in dag uit spreken. Tegelijkertijd zagen we hoe veerkracht en positiviteit de boventoon gingen voeren. Al die inspirerende verhalen die we hoorden en al die verrassende initiatieven die we zagen ontstaan, zijn we gaan vastleggen in onze ondernemersverhalen.

In deze video’s geven verschillende ondernemers antwoord op vragen over wat hun bedrijf doet, wat de impact is van de huidige crisis en hoe zij hiermee omgaan. Tenslotte krijg je natuurlijk ook nog wat tips mee.

Laat je inspireren en op nieuwe ideeën brengen, of doe gewoon wat nieuwe energie op.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.