Blog

Laat je inspireren door deze ondernemersverhalen

  • 28-05-2020
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

De afgelopen maanden stonden in het teken van onzekerheid. Een intense tijd, voor de wereld, voor ons persoonlijk, voor ons als bedrijf, maar natuurlijk ook voor de talloze ondernemers die wij dag in dag uit spreken. Tegelijkertijd zagen we hoe veerkracht en positiviteit de boventoon gingen voeren. Al die inspirerende verhalen die we hoorden en al die verrassende initiatieven die we zagen ontstaan, zijn we gaan vastleggen in onze ondernemersverhalen.

In deze video’s geven verschillende ondernemers antwoord op vragen over wat hun bedrijf doet, wat de impact is van de huidige crisis en hoe zij hiermee omgaan. Tenslotte krijg je natuurlijk ook nog wat tips mee.

Laat je inspireren en op nieuwe ideeën brengen, of doe gewoon wat nieuwe energie op.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.