Blog

Marketing-automation-bureau gezocht? Profiteer van een gepersonaliseerde marketing-aanpak plús de beste technologie

  • 20-07-2021
  • In: Blog
  • Door: Djoea van Zanten

De online-marketing-molen van je B2B-bedrijf moet draaien. Dat wéét je. Want alleen zo trek je potentiële klanten aan en onderhoud je het contact met bestaande klanten. Maar hoe creëer je consistent content, bedenk je een sterke e-mailmarketing-aanpak en zet je goede online campagnes uit? Marketing automation biedt uitkomst. Want daarbij zet je technologie in om je marketinguitingen geautomatiseerd te verspreiden. Effectief? Zeker. Maar alleen als je de tijd en expertise hebt om ermee aan de slag te gaan. Werk daarom met een ervaren marketing-automation-bureau dat ondernemers helpt te groeien: Make Marketing Magic.

Marketing automation: software en andere technische hulpmiddelen inzetten om te groeien?

Social Media Today’s State of Marketing Automation Survey Report 2019 wijst uit dat 75% van de ondervraagde marketeers automation tools gebruiken. Zij vinden deze geschikt voor verschillende kanalen, waaronder e-mailmarketing (75%) en social media advertising (58%). Maar automation tools baren hen ook zorgen: 61% is bang voor een gebrek aan een persoonlijke connectie, 39% vreest geen controle te hebben over het proces en 38% denkt het risico te lopen om kansen te missen.

Zijn deze zorgen terecht? Absoluut. Want als je een marketing-automation-strategie niet goed opzet en uitvoert, sla je de plank ongelooflijk mis.

Het goede nieuws? Je kán marketing-automation-systemen uitstekend inzetten om:

  • Gepersonaliseerde berichten te versturen;
  • Connecties met (potentiële) klanten te leggen;
  • Je proces te stroomlijnen;
  • Verschillende acties te ondernemen op basis van waardevolle data;
  • Inzichten te verwerven om al je kansen te benutten.

Hoe? Door de handen ineen te slaan met marketing-automation-bureau Make Marketing Magic. Gewapend met een ijzersterke online-marketing-strategie, de juiste marketing-automation-software, relevante content en een bak aan marketing-kennis helpen we jou te groeien in het digitale tijdperk.

Neem je (potentiële) klant aan de hand gedurende de hele customer journey

Jouw prospect maakt een klantreis door. Die ‘customer journey’ bestaat uit verschillende fases. En in elke fase moet je de juiste content via het juiste kanaal verspreiden om bij je potentiële klant op de radar te blijven. Zo creëer je leads die aan het eind van de reis (wanneer ze behoefte hebben aan jouw dienst of product) zeggen: “Deze partij begrijpt mij door en door, dus hier moet ik zijn.”

Via marketing automation kun je potentiële klanten heel eenvoudig blijven voorzien van relevante informatie. Altijd op de juiste manier en op het juiste moment.

Lead nurturing: ‘voed’ leads met waardevolle content

Lead nurturing is het proces waarin je leads volgt en beïnvloedt om het hoogst mogelijke rendement te behalen.

Hoe je dat doet? Met steengoede content die helemaal aansluit op de behoeften van jóuw doelgroep. De verspreiding van die content kun je automatiseren. De creatie niet! Want het is belangrijk om — via álle marketingkanalen die je inzet — een verhaal te vertellen dat de lezer raakt en aanzet tot actie.

Klaar voor groei? Werk met hét marketing-automation-bureau voor de B2B-sector

Jij wilt de vruchten plukken van marketing automation. En daarom wil je je B2B-marketing uitbesteden. Je zoekt een expert. Een partner die meewerkt aan de groei van je bedrijf — op strategisch vlak én in de operatie. Maar die ook effectieve, betaalbare marketing biedt.

Onvindbaar? Gelukkig niet. B2B-marketing-bureau Make Marketing Magic zorgt dat jouw mkb-bedrijf alle kansen kan benutten die grote bedrijven óók pakken.

In je marketing journey van 12 maanden zit alles wat je nodig hebt om te groeien: een persoonlijk groeiplan, toegang tot het YourWoo-platform, unieke content, social advertising en de uitvoering van jouw plan door een team van professionals!

Zie ook: B2B marketing, E-mail marketing b2b, Content marketing, B2B marketing uitbesteden

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.