Blog

Met je privé profiel meer halen uit je Linkedin bedrijfspagina.

  • 21-11-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Goed dat je aan de slag bent gegaan met een Linkedin bedrijfspagina! Nu is het zaak om je privé profiel te koppelen aan je bedrijfspagina, en zo ook van je medewerkers. We leggen je uit hoe je in 6 stappen de koppeling kunt maken.

Stappenplan

Stap 1: Ga naar je privé profiel op Linkedin. (Deze optie vind je in de menubalk linksbovenin je scherm.)
Stap 2: Bewerk je profiel door te drukken op Edit/Bewerk.
Stap 3: Scroll naar het onderdeel Experience/Werkervaring en zoek de functie die je wilt aanpassen.
Stap 4: Druk op Edit/Bewerk. In het nieuwe venster kun je zowel de koppeling maken als een bedrijfsomschrijving plaatsen. TIP: zorg ervoor dat alle medewerkers hier een gelijke bedrijfsomschrijving plaatsen.
Stap 5: Klik op Change Company/Bewerk bedrijf en je ziet een leeg venster verschijnen. Begin hier met het intypen van je bedrijf tot je deze ziet verschijnen, en klik erop om deze te kiezen.
Stap 6: Wanneer je het bedrijf uit de lijst hebt gekozen en een bedrijfsomschrijving hebt geplaatst ben je GOOD TO GO. Druk op Save/Opslaan om je instellingen op te slaan en als laatste op Done Editing / Klaar met bewerken bovenaan je profielpagina.
De koppeling is nu gemaakt! Vind je deze tip leuk, waardevol of interessant? Geef een reactie of deel het met je volgers via de bovenstaande knoppen. Succes!

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.