Blog

Met je privé profiel meer halen uit je Linkedin bedrijfspagina.

  • 21-11-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Goed dat je aan de slag bent gegaan met een Linkedin bedrijfspagina! Nu is het zaak om je privé profiel te koppelen aan je bedrijfspagina, en zo ook van je medewerkers. We leggen je uit hoe je in 6 stappen de koppeling kunt maken.

Stappenplan

Stap 1: Ga naar je privé profiel op Linkedin. (Deze optie vind je in de menubalk linksbovenin je scherm.)
Stap 2: Bewerk je profiel door te drukken op Edit/Bewerk.
Stap 3: Scroll naar het onderdeel Experience/Werkervaring en zoek de functie die je wilt aanpassen.
Stap 4: Druk op Edit/Bewerk. In het nieuwe venster kun je zowel de koppeling maken als een bedrijfsomschrijving plaatsen. TIP: zorg ervoor dat alle medewerkers hier een gelijke bedrijfsomschrijving plaatsen.
Stap 5: Klik op Change Company/Bewerk bedrijf en je ziet een leeg venster verschijnen. Begin hier met het intypen van je bedrijf tot je deze ziet verschijnen, en klik erop om deze te kiezen.
Stap 6: Wanneer je het bedrijf uit de lijst hebt gekozen en een bedrijfsomschrijving hebt geplaatst ben je GOOD TO GO. Druk op Save/Opslaan om je instellingen op te slaan en als laatste op Done Editing / Klaar met bewerken bovenaan je profielpagina.
De koppeling is nu gemaakt! Vind je deze tip leuk, waardevol of interessant? Geef een reactie of deel het met je volgers via de bovenstaande knoppen. Succes!

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.