Goed dat je aan de slag bent gegaan met een Linkedin bedrijfspagina! Nu is het zaak om je privé profiel te koppelen aan je bedrijfspagina, en zo ook van je medewerkers. We leggen je uit hoe je in 6 stappen de koppeling kunt maken.

Stappenplan

Stap 1: Ga naar je privé profiel op Linkedin. (Deze optie vind je in de menubalk linksbovenin je scherm.)
Stap 2: Bewerk je profiel door te drukken op Edit/Bewerk.
Stap 3: Scroll naar het onderdeel Experience/Werkervaring en zoek de functie die je wilt aanpassen.
Stap 4: Druk op Edit/Bewerk. In het nieuwe venster kun je zowel de koppeling maken als een bedrijfsomschrijving plaatsen. TIP: zorg ervoor dat alle medewerkers hier een gelijke bedrijfsomschrijving plaatsen.
Stap 5: Klik op Change Company/Bewerk bedrijf en je ziet een leeg venster verschijnen. Begin hier met het intypen van je bedrijf tot je deze ziet verschijnen, en klik erop om deze te kiezen.
Stap 6: Wanneer je het bedrijf uit de lijst hebt gekozen en een bedrijfsomschrijving hebt geplaatst ben je GOOD TO GO. Druk op Save/Opslaan om je instellingen op te slaan en als laatste op Done Editing / Klaar met bewerken bovenaan je profielpagina.
De koppeling is nu gemaakt! Vind je deze tip leuk, waardevol of interessant? Geef een reactie of deel het met je volgers via de bovenstaande knoppen. Succes!