Blog

Nieuwe beheerders toevoegen aan je Linkedin bedrijfspagina

  • 21-11-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Wanneer je een pagina hebt aangemaakt voor jouw bedrijf, kan het handig zijn om nieuwe beheerders toe te wijzen. Leer met deze tip hoe je in 4 stappen beheerrechten verleend aan een andere Linkedin gebruiker.

STAPPENPLAN

Stap 1: Zorg dat je verbonden bent met de persoon aan wie je de rechten gaat geven. Controleer dit door in de zoekbalk op zoek te gaan naar de betreffende persoon.

Stap 2: Ga naar je Linkedin bedrijfspagina en druk rechtsbovenin op Edit/Bewerk.

Stap 3: Je vindt halverwege het onderdeel Company Pages Admins/Bedrijfspagina beheerders (zie hieronder). Je kunt iemand beheerder maken door zijn/haar naam in te typen in het lege veld. Klik op de persoon en hij/zij zal worden toegevoegd aan de lijst met beheerders.

Stap 4: Druk rechtsbovenin op Publish/Publiceren en je bent klaar.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.