Blog

Nieuwe beheerders toevoegen aan je Linkedin bedrijfspagina

  • 21-11-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Wanneer je een pagina hebt aangemaakt voor jouw bedrijf, kan het handig zijn om nieuwe beheerders toe te wijzen. Leer met deze tip hoe je in 4 stappen beheerrechten verleend aan een andere Linkedin gebruiker.

STAPPENPLAN

Stap 1: Zorg dat je verbonden bent met de persoon aan wie je de rechten gaat geven. Controleer dit door in de zoekbalk op zoek te gaan naar de betreffende persoon.

Stap 2: Ga naar je Linkedin bedrijfspagina en druk rechtsbovenin op Edit/Bewerk.

Stap 3: Je vindt halverwege het onderdeel Company Pages Admins/Bedrijfspagina beheerders (zie hieronder). Je kunt iemand beheerder maken door zijn/haar naam in te typen in het lege veld. Klik op de persoon en hij/zij zal worden toegevoegd aan de lijst met beheerders.

Stap 4: Druk rechtsbovenin op Publish/Publiceren en je bent klaar.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.