Blog

Photo Collage: Een fotocollage in een paar stappen!

  • 01-07-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel app’s voor het bewerken van je foto’s. De meeste app’s bieden daarin een grote diversiteit aan filters, waarmee je de foto’s kunt verfraaien naar de sfeer die jij wilt dat de foto uitstraalt. Voor net dat stukje extra.

Maar ook wanneer je meerdere foto’s tegelijk wilt delen, in de vorm van een collage, zijn er meerdere app’s beschikbaar. Mijn favoriete app hiervoor is Photo Collage. Waar ik het voor gebruik is voor bijvoorbeeld het delen van foto’s via Twitter of Facebook. Met een fotocollage kan je in één tweet of update meerdere sfeerbeelden delen met je doelgroep, ontzettend handig! Voor bijvoorbeeld een zakelijk evenement, bedrijfsuitje of maar natuurlijk ook je vakantie kiekjes.

De eenvoud!

Wat zo fijn is aan Photo Collage is, naast dat het een gratis app is, de eenvoud van de app. Binnen maar vier stappen heb je een fotocollage gemaakt!
Stap 1: Je start met het kiezen van de frame van je voorkeur

Stap 2: Vervolgens ga je de foto’s kiezen die je er in wilt plaatsen. Deze kan je direct uit je fotobibliotheek van je telefoon pakken door op het plusje te tikken. Je kan de randen verschuiven om een foto net iets groter te maken: handig!!

Stap 3: Geef je voorkeur aan qua dikte en kleur van de omlijsting. Kies daarbij welke afronding van de hoeken je prefereert.

Stap 4: Klik op ‘Finish’ en je kan je collage direct delen of opslaan in je fotobibliotheek!

Het resultaat?

Een kind kan de was doen, zo eenvoudig. Binnen een paar minuten heb je een fotocollage die je direct kan delen met je volgers! Succes!

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.