Er zijn tegenwoordig ontzettend veel app’s voor het bewerken van je foto’s. De meeste app’s bieden daarin een grote diversiteit aan filters, waarmee je de foto’s kunt verfraaien naar de sfeer die jij wilt dat de foto uitstraalt. Voor net dat stukje extra.

Maar ook wanneer je meerdere foto’s tegelijk wilt delen, in de vorm van een collage, zijn er meerdere app’s beschikbaar. Mijn favoriete app hiervoor is Photo Collage. Waar ik het voor gebruik is voor bijvoorbeeld het delen van foto’s via Twitter of Facebook. Met een fotocollage kan je in één tweet of update meerdere sfeerbeelden delen met je doelgroep, ontzettend handig! Voor bijvoorbeeld een zakelijk evenement, bedrijfsuitje of maar natuurlijk ook je vakantie kiekjes.

De eenvoud!

Wat zo fijn is aan Photo Collage is, naast dat het een gratis app is, de eenvoud van de app. Binnen maar vier stappen heb je een fotocollage gemaakt!
Stap 1: Je start met het kiezen van de frame van je voorkeur

Stap 2: Vervolgens ga je de foto’s kiezen die je er in wilt plaatsen. Deze kan je direct uit je fotobibliotheek van je telefoon pakken door op het plusje te tikken. Je kan de randen verschuiven om een foto net iets groter te maken: handig!!

Stap 3: Geef je voorkeur aan qua dikte en kleur van de omlijsting. Kies daarbij welke afronding van de hoeken je prefereert.

Stap 4: Klik op ‘Finish’ en je kan je collage direct delen of opslaan in je fotobibliotheek!

Het resultaat?

Een kind kan de was doen, zo eenvoudig. Binnen een paar minuten heb je een fotocollage die je direct kan delen met je volgers! Succes!