Blog

Reminder! De kracht van efficiënte bladwijzers in je browser

 • 11-11-2013
 • In: Blog
 • Door: Olivier Janssen

In April schreven we al over het gebruik van bladwijzers in je browser. Maak jij hier inmiddels al gebruik van en bespaar je dagelijks een hoop tijd met navigeren op internet? Top! Ga zo door. Gebruik je het nog niet? Je bent niet de enige. We merken dat nog niet iedereen zijn of haar browser efficiënt heeft ingericht, vandaar onze reminder-tip om je geheugen op te frissen. Leer in 5 stappen hoe je structuur kunt aanbrengen in je digitale zoektochten!

Bladwijzers toevoegen

 • Stap 1: ga naar je browser bv. Safari, FireFox, Internet Explorer. Als voorbeeld gebruik ik de browser FireFox.
 • Stap 2: Zorg ervoor dat je de juiste werkbalk ‘Bladwijzerwerkbalk’ hebt geactiveerd in je browser.
 • Stap 3: typ vervolgens de URL van de website(s) die je regelmatig bezoekt
 • Stap 4: ga bovenin de menubalk naar ‘Bladwijzers’
 • Stap 5: klik op ‘Bladwijzer voor de pagina maken’
 • Stap 6: veld Naam invullen. Werk je met FireFox en heeft de website een favicon (logo in het tabblad): laat het veld naam leeg.
 • Stap 7: selecteer bij Map: bladwijzerbalk
 • Stap 8: wil je de pagina’s tonen per soort, bijvoorbeeld privé, zakelijk, branche gerelateerd, nieuws etc. Verplaats ze naar de plek waar je ze wilt hebben. Je kan ook een scheidingsteken invoegen. Klik met je rechtermuisknop op de plek waar je deze wilt plaatsen en kies voor ‘nieuw scheidingsteken’.
 • Stap 9: dit kan je doen voor de homepage van een website zoals www.makemarketingmagic.com, maar ook voor een specifieke landingspagina zoals www.makemarketingmagic.com/events
Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.