Niels Raijer is ondernemer in hart en nieren. Altijd bezig met zijn bedrijf en altijd worstelend met de 24 uur die maar in een dag zitten. Aan marketing deed hij niets. Geen tijd voor. Geen idee waar hij moest beginnen. Maar hij realiseerde zich wel degelijk dat hij ‘iets’ moest doen. Iets op social media, dacht ie. Hij wilde dat zijn bedrijf Fusix Networks online ‘aanwezig’ was. Maar had geen idee hoe hij dit aan moest pakken. En toen belde Djoea hem. Precies op het goede moment.
Toen Niels ons tijdens een bijeenkomst op kantoor vertelde wat de de samenwerking voor hem betekend had, raakte ons dat echt. Hij zei onder andere dat alleen al de onboarding, waarin we spraken over zijn doelgroep en wat hij nou precies doet voor klanten wilde hebben, hem veel had gebracht. Niels: ’Doordat ik nu weet wie ik moet bellen met welk verhaal, durf ik actief te verkopen. En dat werkt. Ik ben sinds de samenwerking met Make Marketing Magic met 50 % gegroeid. Deze zomer neem ik twee jongens aan die de technische dingen gaan doen, zodat ik me kan richten op alle leads die ik van Make Marketing Magic krijg. De toekomst ziet er super uit!’