Storytelling: de magie achter jouw dienst of product! Een masterclass over storytelling, wat zou dat me als ondernemer kunnen opleveren?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen: heel veel! In mijn werk en contact met klanten merk ik dat we vooral op het zakelijke aspect gefocust zijn: wat voor werk doe je, wat is je product of dienst en niet geheel onbelangrijk: wat levert het je op? Maar hoe vaak staan we nog stil bij het waarom?

Masterclass Storytelling

Het verhaal achter je product of dienst.
Djoea en Barbara hebben tijdens deze masterclass op inspirerende wijze duidelijk gemaakt dat juist dit verhaal je onderscheidend maakt. En dat het eigenlijk helemaal niet eng is om je kwetsbaar op te stellen, het is vooral een kwestie van durven! Dat dit helemaal niet zo lastig hoeft te zijn als het lijkt werd wel duidelijk toen we als ‘echte marketeers’ gewapend met stiften en een vel papier geplakt op de muur (ja net zoals in de film!) aan de slag mochten gaan met onze eigen persoonlijke verhalen. Met behulp van het kompas was de eerste connectie snel gemaakt en dat leverde weer mooie verhalen op.

Wat mij betreft biedt deze masterclass je tools om meer vanuit een gezamenlijke connectie met je klant of prospect zaken te doen, waardoor er mooie dingen kunnen ontstaan. Al met al een echte aanrader!