Blog

Twitter: Inzicht in je volgers met Tweepdash

  • 21-05-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Twitter heeft ruim 3 miljoen gebruikers waarvan meer dan de helft dagelijks inlogt. Daarmee is het een platform geworden waar je eigenlijk niet meer om heen kan. Als je onze vorige Twittertip hebt gelezen dan weet je dat je moet gaan volgen om gevolgd te worden. Maar hoe krijg je nou snel inzicht in wie je terugvolgt? Het antwoord op die vraag hebben wij gevonden in Tweepdash.

Tweepdash maakt onderscheid in 3 groepen;

  • Celebs: Accounts die jij volgt, maar die jou niet terugvolgen
  • Fans: Accounts die jou volgen, maar die jij niet terugvolgt
  • Friends: Jullie volgen elkaar

Het Tweepdash dashboard

In het Tweepdash dashboard zijn je Twitterrelaties overzichtelijk verdeeld over 3 kolommen (celebs, fans en friends). Doordat je inlogt met je Twitteraccount is het vervolgens direct mogelijk om accounts te volgen en ontvolgen. Klik simpelweg op het x of de + om dit te doen.

Tweepdash is gratis

Bij Tweepdash kan je kosteloos en binnen één minuut een login aanmaken. Heb je vragen over het gebruik van Tweepdash of Twitter? Bel dan met onze Social Media specialist 020-5307100.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.