Blog

Twitter: Inzicht in je volgers met Tweepdash

  • 21-05-2013
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Twitter heeft ruim 3 miljoen gebruikers waarvan meer dan de helft dagelijks inlogt. Daarmee is het een platform geworden waar je eigenlijk niet meer om heen kan. Als je onze vorige Twittertip hebt gelezen dan weet je dat je moet gaan volgen om gevolgd te worden. Maar hoe krijg je nou snel inzicht in wie je terugvolgt? Het antwoord op die vraag hebben wij gevonden in Tweepdash.

Tweepdash maakt onderscheid in 3 groepen;

  • Celebs: Accounts die jij volgt, maar die jou niet terugvolgen
  • Fans: Accounts die jou volgen, maar die jij niet terugvolgt
  • Friends: Jullie volgen elkaar

Het Tweepdash dashboard

In het Tweepdash dashboard zijn je Twitterrelaties overzichtelijk verdeeld over 3 kolommen (celebs, fans en friends). Doordat je inlogt met je Twitteraccount is het vervolgens direct mogelijk om accounts te volgen en ontvolgen. Klik simpelweg op het x of de + om dit te doen.

Tweepdash is gratis

Bij Tweepdash kan je kosteloos en binnen één minuut een login aanmaken. Heb je vragen over het gebruik van Tweepdash of Twitter? Bel dan met onze Social Media specialist 020-5307100.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.