Ik geloof dat ieder bedrijf en iedere organisatie door slimme en goed uitgevoerde marketing meer verkoop kan realiseren. Sterker nog, daar ben ik van overtuigd. Maar hoe doe je dit? Helemaal wanneer je een klein of middelgroot bedrijf bent. In deze veranderende wereld moet iedere ondernemer bewegen om een toekomst te hebben. Maar bewegen is een groot begrip en voor je het weet verzuip je in de mogelijkheden van deze nieuwe tijd. En dus doen de meeste ondernemers niets. Omdat ze niet weten wat, niet weten hoe en niet wanneer. En dat is ook logisch, het is namelijk hun vak niet.
Tien jaar geleden startte ik Buro88, een marketing en verkoop bureau dat zich laat afrekenen op resultaat. Uit de ervaring, de kennis, de technologie en de mensen is nu, naast Buro88, een nieuw bedrijf gegroeid: Make Marketing Magic.
Wat we bij Buro88 doen voor grote klanten doen we bij Make Marketing Magic voor het MKB. We bepalen wat je wilt bereiken, welke marketingmiddelen we gaan inzetten om die doelstelling te halen en zetten daar een van onze marketingmensen op. Al deze ingrediënten gieten we in een vast abonnement. Zo weet je maandelijks precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij willen bedrijven laten groeien, dat is onze drive. We doen geen marketing om het doen van marketing, we doen marketing om resultaat te behalen, dat is ons uitgangspunt, bij iedere klant. Elke dag weer.
En dan nog even dit… . Goede marketing begint bij een goed verhaal, jouw verhaal. Dat is het uitgangspunt waarop je verder kan bouwen. Terug naar de basis geeft voeding voor de toekomst. Geloof me, ik heb het net gedaan. Begin gewoon alvast.