Blog

We Make Marketing Magic

  • 25-10-2012
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Ik geloof dat ieder bedrijf en iedere organisatie door slimme en goed uitgevoerde marketing meer verkoop kan realiseren. Sterker nog, daar ben ik van overtuigd. Maar hoe doe je dit? Helemaal wanneer je een klein of middelgroot bedrijf bent. In deze veranderende wereld moet iedere ondernemer bewegen om een toekomst te hebben. Maar bewegen is een groot begrip en voor je het weet verzuip je in de mogelijkheden van deze nieuwe tijd. En dus doen de meeste ondernemers niets. Omdat ze niet weten wat, niet weten hoe en niet wanneer. En dat is ook logisch, het is namelijk hun vak niet.
Tien jaar geleden startte ik Buro88, een marketing en verkoop bureau dat zich laat afrekenen op resultaat. Uit de ervaring, de kennis, de technologie en de mensen is nu, naast Buro88, een nieuw bedrijf gegroeid: Make Marketing Magic.
Wat we bij Buro88 doen voor grote klanten doen we bij Make Marketing Magic voor het MKB. We bepalen wat je wilt bereiken, welke marketingmiddelen we gaan inzetten om die doelstelling te halen en zetten daar een van onze marketingmensen op. Al deze ingrediënten gieten we in een vast abonnement. Zo weet je maandelijks precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij willen bedrijven laten groeien, dat is onze drive. We doen geen marketing om het doen van marketing, we doen marketing om resultaat te behalen, dat is ons uitgangspunt, bij iedere klant. Elke dag weer.
En dan nog even dit… . Goede marketing begint bij een goed verhaal, jouw verhaal. Dat is het uitgangspunt waarop je verder kan bouwen. Terug naar de basis geeft voeding voor de toekomst. Geloof me, ik heb het net gedaan. Begin gewoon alvast.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.