Yes! Je schreef een steengoede blog en staat te trappelen deze met de wereld te delen. Je plaatst de blog op LinkedIn en ontvangt reacties van vrienden, bestaande relaties en her en der een tweedegraads connectie. Leuk, maar jij droomt verder. Jij droomt ervan om jouw blog te delen met jouw droomklanten. Onze Marketing Manager Evelien Dekker zegt; stop met dromen en start gewoon een LinkedIn Boost! Hiermee bereik jij, met weinig tijd en effort, jouw ideale klanten. 

MAAK KENNIS MET DÉ BOOST

Klinkt goed, die LinkedIn Boost. Maar wat is het precies? Met een LinkedIn Boost promoot jij jouw blog op LinkedIn, bij de doelgroep van jouw keuze. Daarmee vergoot jij jouw bereik, precies daar waar jij wilt zijn. Je doelgroep stel je samen zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld op basis van je buyer persona. Van standplaats, tot functie, senioriteit, bedrijfsgrootte, skills en meer. Deze selectie ziet vervolgens jouw blog op haar tijdlijn. Een kind kan de was doen!

VERGROOT JOUW ZICHTBAARHEID

Met deze boost vergroot jij de zichtbaarheid van jouw bedrijf en creëer je awareness. Je geselecteerde doelgroep volgt je verhalen en leert het gezicht achter jouw bedrijf kennen. En het allerleukste: jij ziet precies bij welke bedrijven de personen werken die klikken op jouw blog. Kortom; jij ziet waar potentie zit.

8000 WEERGAVEN EN 200 KLIKS

Een mooi voorbeeld uit de praktijk: één van onze klanten kampte met een stagnatie van zijn websitebezoekers en LinkedIn-connecties. Met hem gooiden we het daarom over een andere boeg. We kozen voor een LinkedIn Boost en wat denk je? Binnen drie weken telde zijn blog ruim 8000 weergaven en 200 kliks! Een prachtig voorbeeld van hoe je met weinig tijd en effort een groot bereik creëert op LinkedIn.