Blog

Zo creëer jij met weinig tijd en effort een groot bereik op LinkedIn

  • 25-09-2018
  • In: Blog
  • Door: Olivier Janssen

Yes! Je schreef een steengoede blog en staat te trappelen deze met de wereld te delen. Je plaatst de blog op LinkedIn en ontvangt reacties van vrienden, bestaande relaties en her en der een tweedegraads connectie. Leuk, maar jij droomt verder. Jij droomt ervan om jouw blog te delen met jouw droomklanten. Onze Marketing Manager Evelien Dekker zegt; stop met dromen en start gewoon een LinkedIn Boost! Hiermee bereik jij, met weinig tijd en effort, jouw ideale klanten. 

MAAK KENNIS MET DÉ BOOST

Klinkt goed, die LinkedIn Boost. Maar wat is het precies? Met een LinkedIn Boost promoot jij jouw blog op LinkedIn, bij de doelgroep van jouw keuze. Daarmee vergoot jij jouw bereik, precies daar waar jij wilt zijn. Je doelgroep stel je samen zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld op basis van je buyer persona. Van standplaats, tot functie, senioriteit, bedrijfsgrootte, skills en meer. Deze selectie ziet vervolgens jouw blog op haar tijdlijn. Een kind kan de was doen!

VERGROOT JOUW ZICHTBAARHEID

Met deze boost vergroot jij de zichtbaarheid van jouw bedrijf en creëer je awareness. Je geselecteerde doelgroep volgt je verhalen en leert het gezicht achter jouw bedrijf kennen. En het allerleukste: jij ziet precies bij welke bedrijven de personen werken die klikken op jouw blog. Kortom; jij ziet waar potentie zit.

8000 WEERGAVEN EN 200 KLIKS

Een mooi voorbeeld uit de praktijk: één van onze klanten kampte met een stagnatie van zijn websitebezoekers en LinkedIn-connecties. Met hem gooiden we het daarom over een andere boeg. We kozen voor een LinkedIn Boost en wat denk je? Binnen drie weken telde zijn blog ruim 8000 weergaven en 200 kliks! Een prachtig voorbeeld van hoe je met weinig tijd en effort een groot bereik creëert op LinkedIn.

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.