Case

OptimaData

Voor ons is samenwerken met Make Marketing Magic de manier om te groeien. Zij zijn onze marketing partner en regelen dat we online zichtbaar zijn, zowel binnen als buiten ons eigen netwerk. Ze zorgen voor kwaliteit, structuur en simpelweg voor het feit dat onze marketing gebeurt. Dit levert ons al jaren serieus klanten op.’ Edco van OptimaData

Bij Optima Data werken we in de krochten van databases. Wij vinden dat fantastisch, maar de meeste mensen willen hier geen seconde over nadenken. En toch is het extreem belangrijk dat bedrijven en organisaties hun databases meer dan op orde hebben. Daarom bestaan wij.

Uitdaging

Toen we – jaren geleden alweer – met Make Marketing Magic in zee gingen was onze grootste uitdaging om bij onze doelgroep continu top of mind te zijn om onze brand awareness en ons bereik te vergroten. Met als ultieme doel nieuwe klanten binnenhalen. Dat kregen we zelf niet voor elkaar. De mensen in onze doelgroep zijn geen database freaks zoals wij, dus zochten we een partij die onze verhalen kon vertalen naar normale mensentaal en structuur zou brengen in onze online marketing.  

Oplossing

Make Marketing Magic is al jaren onze externe marketing afdeling. We hebben een marketing manager en een eigen tekstschrijver waar we mee werken. Daarnaast hebben ze intern allerlei experts op het gebied van online marketing. 

Maandelijks worden we geïnterviewd en worden er blogs geschreven en gepost. Met onze marketing manager Nina kijken we naar de resultaten en de data en optimaliseren we alles. 

 

Resultaat

Het resultaat? Vanaf de zomer van 2018 gingen mensen ons spontaan bellen. Koude acquisitie is echt verleden tijd. Deze reis met Make Marketing Magic past bij ons. We zijn online zichtbaar met goede en relevante content en dat levert ons werk op. Zo simpel is het. 

Edco Wallet, oprichter en mede eigenaar OptimaData.

Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.