Case

Relyon

“Make Marketing Magic heeft ons ontzettend geholpen om snel bij de goede persoon terecht te komen… Dat heeft heel snel resultaat opgeleverd.”

Snel bij de goede persoon terechtgekomen

Make Marketing Magic heeft ons ontzettend geholpen om snel bij de goede persoon terecht te komen.

Dat was voor ons best wel een klus, want we wisten eigenlijk niet zo goed wie binnen het bedrijf interessant voor ons was.

De branche was wel goed, maar de juiste buyer persona… Dat was voor ons altijd een vraag, omdat we er eigenlijk meerdere hebben.

De mensen van Make Marketing Magic hebben ervoor gezorgd dat we gingen focussen.

En dat heeft heel snel resultaat opgeleverd.

Iman Smallegange van Relyon.

Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

B2B GROEI SESSIE

Je hebt een super mooi product, je hebt tevreden klanten, je bent ambitieus, je weet dat er veel meer in ‘t vat zit maar hoe in vredesnaam krijg je de rest van de markt dat aan hun verstand gebracht?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.