Case

Relyon

“Make Marketing Magic heeft ons ontzettend geholpen om snel bij de goede persoon terecht te komen… Dat heeft heel snel resultaat opgeleverd.”

Snel bij de goede persoon terechtgekomen

Make Marketing Magic heeft ons ontzettend geholpen om snel bij de goede persoon terecht te komen.

Dat was voor ons best wel een klus, want we wisten eigenlijk niet zo goed wie binnen het bedrijf interessant voor ons was.

De branche was wel goed, maar de juiste buyer persona… Dat was voor ons altijd een vraag, omdat we er eigenlijk meerdere hebben.

De mensen van Make Marketing Magic hebben ervoor gezorgd dat we gingen focussen.

En dat heeft heel snel resultaat opgeleverd.

Iman Smallegange van Relyon.

Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.