Echt onderscheiden met een succesvolle B2B waardepropositie

Make Marketing Magic
16
jun

Echt onderscheiden met een succesvolle B2B waardepropositie

door Make Marketing Magic
 
348 keer bekeken

Beschrijving

In de masterclass ‘Bouw een Succesvolle B2B Waardepropositie’ laten wij zien hoe je met een bewezen methode je bedrijf laat groeien. Onze bewezen methodiek integreert marketing en sales en zorgt voor warme leads. Radar Marketing is vooral een kwestie van doen, van volhouden en volharden. En dat heeft hij zelf aan den lijve ondervonden.

“Wij maken groei toegankelijk en betaalbaar voor elk bedrijf. We bieden de meest effectieve marketing via een bewezen methode, eigen technologie en een team van marketing- en sales specialisten.” ~ Jos Maassen, bedenker en oprichter van Make Marketing Magic ~

De masterclass begint dan ook met zijn verhaal: Zijn ambitie om te groeien, zijn frustratie dat het niet lukte, de crisis, de inzichten, de lessen en de nieuwe start. Hij deelt zijn kennis graag met ondernemers en B2B bedrijven. Omdat hij weet dat niets doen geen optie is als je duurzaam wilt groeien. Als je meer klanten wilt en meer business wilt doen bij bestaande klanten, moet je in beweging komen en actie ondernemen.

Deze masterclass laat in 4 stappen zien wat je moet doen om je doel te bereiken:

  1. Het ontwikkelen van een groeiplan
  2. Het creëren van content
  3. Communiceren met je doelgroep (adverteren)
  4. Het genereren van leads

* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

 

Datum & Tijd

16-06-2020 11:00 tot 12:00
 

Locatie

 

Gebouw

Jouw Gebouw...;)
 

Registratie einddatum

16-06-2020
 

Event Tags

 

Deel met vrienden