Hoe vertaal je als ondernemer je ambitie naar een plan?

Registrations have closed
Make Marketing Magic
30
jun

Hoe vertaal je als ondernemer je ambitie naar een plan?

door Make Marketing Magic
 
335 keer bekeken

Beschrijving

Hoe vertaal je jouw ambitie als ondernemer naar een plan? In dit webinar geeft Jos Maassen, oprichter van Make Marketing Magic, antwoord op relevante strategische vragen van ondernemers.

De masterclass begint dan ook met zijn verhaal: Zijn ambitie om te groeien, zijn frustratie dat het niet lukte, de crisis, de inzichten, de lessen en de nieuwe start. Hij deelt zijn kennis graag met ondernemers en B2B bedrijven. Omdat hij weet dat niets doen geen optie is als je duurzaam wilt groeien. Als je meer klanten wilt en meer business wilt doen bij bestaande klanten, moet je in beweging komen en actie ondernemen. Een plan samenstellen.

Hij geeft o.a. antwoord op zaken als:

  • Doelstelling en doelgroep bepaling
  • Kansen spotten in de markt
  • Conversie
  • Timing m.b.t. verschillende markten

Vanuit eigen ervaring, plus de ervaring met meer dan 1000 bedrijven in Europa, deelt hij inzichten waar je als ondernemer direct mee aan de slag kunt om je ambitie te vertalen naar een goed en sluitend plan.

* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

 

Datum & Tijd

30-06-2020 15:00 tot 16:30
 

Locatie

 

Gebouw

Jouw Gebouw...;)
 

Registratie einddatum

30-06-2020
 

Event Tags

 

Deel met vrienden