Ontbijtsessie: We eat leads for breakfast

Make Marketing Magic
24
jan

Ontbijtsessie: We eat leads for breakfast

door Make Marketing Magic
 
186 keer bekeken

We eat leads for breakfast

In deze exclusieve ontbijtsessie heeft Make Marketing Magic een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waar we op strategisch niveau dieper ingaan op jouw sales en marketing. Wij geven je in deze sessie inzichten en bieden handvatten om op basis van jouw specifieke situatie een start te maken met het inrichten van een marketingplan afgestemd op jouw salesdoelstelling.

Onder het genot van een zalig ontbijt neemt Djoea van Zanten je mee in de wereld van online marketing en social selling en met de input die jij als ondernemer zelf inbrengt gaan wij aan de slag. Na het eerste kopje koffie starten we met een korte kennismakingsronde. Daarna bespreken we de individuele doelstellingen en het meest optimale marketingplan wat daarbij hoort. Je krijgt verder inzichten in de verschillende fases van het koopproces, ons sales & marketing kruismodel, doelgroep en doelstelling model en hoe wij marketing inzetten om vorm te geven aan jouw sales doelstellingen.

Exclusiviteit

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor maximaal 14 ondernemers, directeuren/eigenaren is deze ontbijtsessie ingericht en loop jij op basis van jouw groeidoelstellingen, jouw markt en jouw ambities naar buiten met de kennis om dit in de praktijk te realiseren.

Wij delen iedere 2 weken onze kennis via e-mail. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox.

 

Datum & Tijd

24-01-2020 08:00 tot 10:00
 

Locatie

Vliegtuigstraat 6 G, 1059 CL, AMSTERDAM, Make Marketing Magic
 

Gebouw

Make Marketing Magic HQ
 

Registratie einddatum

24-01-2020
 

Event Tags

 

Deel met vrienden