Exclusieve ontbijtsessie voor B2B ondernemers

Registrations have closed
Make Marketing Magic
07
feb

Exclusieve ontbijtsessie voor B2B ondernemers

door Make Marketing Magic
 
373 keer bekeken

Beschrijving

Dit is een exclusieve ontbijtsessie voor 14 B2B ondernemers met 5 tot 50 werknemers. Tijdens deze ontbijtsessie leer je exact hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien door de 7 basisprincipes van B2B marketing en sales naadloos te laten aansluiten in jouw bedrijf.

De kloof tussen grote en kleine bedrijven is in de laatste 10 jaar enorm gegroeid en wordt steeds groter. Onderzoek toont aan dat dit veroorzaakt wordt door groeiende R&D investeringen, betere kennis door data en A.I. en meer mensen en grotere budgetten. Slechts 15% van de bedrijven in Nederland groeit. Dit betekent dat de meeste bedrijven stil staan of krimpen.

Toch liggen er voor het MKB unieke kansen voor het grijpen. De bedrijven die groeien zijn de bedrijven die kansen zien liggen en grijpen. Dit zijn de winnaars die zorgen dat ze zich onderscheiden in de markt met hun eigen unieke verhaal. Ze zijn aanwezig, voegen waarde toe, communiceren op een heel ander niveau met de markt en zorgen dat ze op het juiste moment op de radar van hun klanten zitten.

Tijdens onze exclusieve ontbijtsessie nemen we je mee in deze 7 stappen en laten we je zien wat de winnaars onderscheidt van de rest. We geven je inzichten, how-to’s en concrete handvatten om direct aan de slag te gaan met jouw groeidoelstelling.

Agenda

07.45 – Inloop en registratie
08.00 – Opening en voorstelronde
08.45 – Presentatie
09.45 – Afronding en laatste vragen
10.00 – Kans tot verdieping

Wij delen 2 keer per maand onze kennis uit onze kennisbank. Wanneer je je aanmeldt voor dit evenement, meld je je automatisch aan voor extra kennis en expertise. Je kan je altijd uitschrijven via de link in de mail.

 

Datum & Tijd

07-02-2020 08:00 tot 10:00
 

Locatie

Vliegtuigstraat 6 G, 1059 CL, AMSTERDAM, Make Marketing Magic
 

Gebouw

Make Marketing Magic HQ
 

Registratie einddatum

07-02-2020
 

Event Tags

 

Deel met vrienden