Exclusieve ontbijtsessie voor B2B ondernemers

Make Marketing Magic
07
feb

Exclusieve ontbijtsessie voor B2B ondernemers

door Make Marketing Magic
 
134 keer bekeken

Beschrijving

Ben jij een ondernemer met 5 tot 50 werknemers en werkzaam in de B2B? Dan is deze ontbijtsessie voor jou!

Sales en Marketing. Beide heb je nodig om je bedrijf te laten groeien, maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe zorg je dat je een marketingplan zodanig afstemt, dat het een integraal onderdeel is van je salesactiviteiten en bijdraagt aan het behalen van je salesdoelstelling?

Dit is een exclusieve sessie voor maximaal 14 ondernemers. Vraag je plaats hier aan en wij informeren jou om te verifiëren dat je bij de eerste 14 aanmeldingen zit.

In deze exclusieve ontbijtsessie heeft Make Marketing Magic een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waar we op strategisch niveau dieper ingaan op jouw sales en marketing. Wij geven je in deze sessie inzichten en bieden handvatten om op basis van jouw specifieke situatie een start te maken met het inrichten van een marketingplan afgestemd op jouw salesdoelstelling.

Onder het genot van een zalig ontbijt neemt Djoea van Zanten je mee in de wereld van online marketing en social selling en met de input die jij als ondernemer zelf inbrengt gaan wij aan de slag. Na het eerste kopje koffie starten we met een korte kennismakingsronde. Daarna bespreken we de individuele doelstellingen en het meest optimale marketingplan wat daarbij hoort.Je krijgt verder inzichten in de verschillende fases van het koopproces, ons sales & marketing kruismodel, doelgroep en doelstelling model en hoe wij marketing inzetten om vorm te geven aan jouw salesdoelstellingen.

We sluiten af met het delen van de presentatie, sturen sales & marketing gerelateerde whitepapers en bieden de mogelijkheid van een ‘Deep Dive’ vervolggesprek waarin we dieper in ‘jouw wereld’ onderduiken en het sales & marketingplan verder afstemmen.

Exclusiviteit

Er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor maximaal 14 ondernemers, directeuren/eigenaren is deze ontbijtsessie ingericht en loop jij op basis van jouw groeidoelstellingen, jouw markt en jouw ambities naar buiten met de kennis om dit in de praktijk te realiseren. Vraag je plaats hier aan en wij informeren jou om te verifiëren dat je bij de eerste 14 aanmeldingen zit.*

Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

 

Datum & Tijd

07-02-2020 08:00 tot 10:00
 

Locatie

Vliegtuigstraat 6 G, 1059 CL, AMSTERDAM, Make Marketing Magic
 

Gebouw

Make Marketing Magic HQ
 

Registratie einddatum

07-02-2020
 

Event Tags

 

Deel met vrienden