Early Bird Video Hangout: Exclusief voor B2B ondernemers

Make Marketing Magic
03
apr

Early Bird Video Hangout: Exclusief voor B2B ondernemers

door Make Marketing Magic
 
279 keer bekeken

Beschrijving

Deze online video hangout is i.p.v. onze reguliere ontbijtsessie i.v.m. de reguliere ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus. We hebben deze sessie speciaal ontwikkeld voor B2B ondernemers met 5 tot 50 werknemers. Tijdens deze sessie laten we zien hoe je kunt groeien door de 7 basisprincipes van B2B marketing en sales te integreren in jouw bedrijf.

De kloof tussen grote en kleine bedrijven is de laatste 10 jaar enorm gegroeid en wordt alleen maar groter. Grote bedrijven hebben de mensen, de kennis, de technologie en de budgetten om marketing effectief uit te voeren. Uit onderzoek blijkt dat slechts 15% van de bedrijven in Nederland groeit. Dit betekent dat de meeste bedrijven stilstaan of krimpen.

Toch liggen er voor het MKB unieke kansen. En de bedrijven die wél groeien, zien en grijpen deze kansen. Dit zijn de winnaars die zorgen dat ze zich onderscheiden in de markt. Ze zijn aanwezig, voegen waarde toe, delen kennis, communiceren op een ander niveau met hun doelgroep en zorgen dat ze op het juiste moment op de radar zijn bij hun klanten en potentiële klanten.

Tijdens onze video hangout laten we je zien hoe jij in 7 stappen één van deze winnaars wordt. We geven je inzichten, how-to’s en concrete handvatten om direct aan de slag te gaan met jouw groeidoelstelling.

Agenda

8.30 – Opening en voorstelronde

08.45 – Interactieve Presentatie (Stel vragen!)

09.45 – Afronding en laatste vragen

10.00 – Kans tot verdieping

Wij delen 2 keer per maand onze kennis uit onze kennisbank. Wanneer je je aanmeldt voor dit evenement, meld je je automatisch aan voor extra kennis en expertise. Je kan je altijd uitschrijven via de link in de mail.

 

Datum & Tijd

03-04-2020 08:30 tot 10:00
 

Locatie

 

Gebouw

Jouw gebouw...;)
 

Registratie einddatum

03-04-2020
 

Event Tags

 

Deel met vrienden