Zo verhoog je als ondernemer jouw verkoopresultaat met 100%

Registrations have closed
Make Marketing Magic
28
mei

Zo verhoog je als ondernemer jouw verkoopresultaat met 100%

door Make Marketing Magic
 
264 keer bekeken

Beschrijving
Als ondernemer weet je waar jouw bedrijf voor staat en wie je doelgroep is. Je kent je eigen doelstelling en weet wat je wilt bereiken. Maar hoe zorg je dat je consistent communiceert met je doelgroep, op een manier die zinvol, relevant en effectief is?

Met andere woorden; hoe zorg je dat jouw doelgroep ook precies weet waar je voor staat en dat ze aan jou denken op het moment dat ze hulp nodig hebben?

In deze workshop ‘Hoe genereer je een Contentkalender’ nemen wij je mee in het proces en aan de hand van 5 opdrachten ontwikkelen we samen een passende contentkalender voor jouw bedrijf.

We beginnen met het creëren van context en het delen van kennis, waarna wij je uitdagen om tijdens deze workshop met de verschillende opdrachten aan de slag te gaan om een contentkalender te ontwikkelen. Bijvoorbeeld:

Opdracht: Bepaal je doelstelling!
Opdracht: Bepaal de uitdagingen van je doelgroep!
Opdracht: Kies je kanalen!
Opdracht: Kies je pilar content!
Opdracht: Maak je contentplanning!

Het resultaat?
Jouw eigen content kalender aan de hand van praktische inzichten en een concrete aanpak waarmee je als ondernemer direct aan de slag kunt.

* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

 

Datum & Tijd

28-05-2020 14:00 tot 15:00
 

Locatie

 

Gebouw

Jouw Gebouw...;)
 

Registratie einddatum

28-05-2020
 

Event Tags

 

Deel met vrienden