Masterclass Iedereen kan verkopen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief
masterclass-storytelling-youri

Masterclass Iedereen kan verkopen

 

Elke organisatie heeft sales nodig, en de meeste ondernemers doen dit al jarenlang op dezelfde manier. Waarom zou je dat veranderen als het zo prima gaat? Maar de markt verandert continu, en het inkoopgedrag van klanten is ook veranderd. Klanten oriënteren zich online, lezen referenties en beoordelen jouw organisatie en producten vaak nog voordat jij ze ook maar één keer hebt gesproken. Met als gevolg dat ondernemers die op de oude en vertrouwde manier sales blijven doen merken dat verkoopgesprekken minder effectief zijn. Daarom is het zo belangrijk om als ondernemer je sales af te stemmen op de veranderingen in de markt en het “nieuwe” inkoopgedrag van klanten!

 

In onze Masterclass Iedereen kan verkopen helpen wij je ontdekken hoe je sales kunt afstemmen op de veranderende markt. Hoe kun je (online) leads kwalificeren, welke volg je wel op en welke niet? We gaan je uitleggen hoe je inzicht krijgt in wie jouw potentiële klanten zijn. En minstens net zo belangrijk als je eenmaal weet wie je wilt aanspreken, hoe doe je dat? Wij kennen alle bits en bytes van de marketing activiteiten en tools die jou gaan helpen effectief sales te bedrijven in de markt van nu. En dat gaan we met je delen!

 

Wat neem jij mee van deze masterclass?

  • Het inzicht om jouw klant te identificeren en aan te spreken
  • Je weet welke stappen je kunt doorlopen om verkoopkansen op te volgen
  • Je herkent mogelijkheden en valkuilen in je sales proces
  • Kennis over tools en communicatiekanalen waarmee je verkoopkansen effectief kunt opvolgen

 

Masterclass: Iedereen kan verkopen
Datum: 30 november 2017
Tijden: 14:00 - 18:00
Locatie: Vliegtuigstraat 6 G, te Amsterdam
Kosten: Je eigen kostbare tijd 🙂

 

Deze Sales Masterclass wordt gegeven door onze magische salesman Youri Kuper. Hij heeft met jarenlange ervaring in de commercie talloze professionals getraind en gecoacht. Hij is overal actief geweest, van de B2C-markt tot aan Mergers & Acquisitions, en alles wat daartussen zit. Die ervaring vertaalt hij naar een stukje theorie en praktijk over het opvolgen van verkoopkansen, met tips die voor alle organisaties praktisch inzetbaar zijn.

 

Youri Kuper

salesman in hart en nieren - wil altijd winnen - sportfanaat
kan niet tegen zijn verlies - kansenspotter

 

Ben je benieuwd naar onze andere events? Bekijk hier onze webinars en masterclasses.

 


MELD MIJ AAN VOOR DE MASTERCLASS
IEDEREEN KAN VERKOPEN
OP 30 NOVEMBER

 

Leave a Reply

6 Comments on "Masterclass Iedereen kan verkopen"

Notify of
avatar

Sort by:   newest | oldest | most voted
Lyan Appel
Guest
3 days 2 hours ago

Ook al heb ik de nodige ervaring als ondernemer op het gebied van sales, Youri leerde me toch weer zaken die ik nog niet wist.

Rein Korthals Altes
Guest
1 month 2 hours ago

Wederom een zeer professionele en inspirerende masterclass. Kan jullie visie op marketing en sales voor 100% onderschrijven!

Thijs Smidt
Guest
1 month 2 hours ago

Informatief en op een inspirerende manier gebracht een absolute aanrader!

Michal van Dantzig
Guest
1 month 2 hours ago

Goede interactie en ingaan op de vragen en behoefte aan kennis van de deelnemers. Goede tips ontvangen. Voor mij persoonlijk een hele goede tip dat de offerte pas gemaakt wordt als ALLES is besproken. Dan is het alleen nog vastleggen van datgene wat er besproken is.

Heleen Fox-Plantinga
Guest
Heleen Fox-Plantinga
6 months 3 days ago

Ik vond het een hele inspirerende middag met boeiende input, stof tot nadenken en erg leuke mensen in een ontspannen sfeer. Veel succes met alles, ik hoop binnenkort weer te komen!

Usha jairam
Guest
Usha jairam
7 months 27 days ago

Was Top Youri

wpDiscuz