Masterclass Social Selling met LinkedIn

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Masterclass Social Selling met LinkedIn

 

We organiseren maandelijks workshops waarin we mogelijkheden van (online) marketing laten zien. De workshops zijn zeer praktisch ingericht zodat je gelijk de theorie in de praktijk kan brengen.

 

Het actief en intensief gebruiken van Social Media in je verkoopprocessen is niet nieuw maar ongelofelijk effectief.

 

Want wist je dat:

  • Er gemiddeld 5,4 mensen betrokken zijn bij het koopproces in de B2B markt
  • 90% van de beslissers zegt niet te reageren op koude acquisitie
  • 75% van de kopers in de B2B markt social media gebruikt om op de hoogte te blijven

 

Dit betekent dat beslissers moeten weten dat je bestaat, weten wat je doet en geïnspireerd zijn door je verhaal. En laat Social Media nou het medium zijn waarlangs je dit gratis en voor niets kan doen. Maar hoe dan?

 

In razend hoog tempo word je door onze approved LinkedIn coach Djoea van Zanten, meegenomen langs de verschillende fases van het koopproces ‘in de nieuwe wereld’. Dit doet Djoea via diverse praktijkvoorbeelden, marktcijfers en strategische inzichten. En hij laat je zien hoe je dit praktisch kan toepassen voor je eigen onderneming.

 

Masterclass: Social Selling met LinkedIn

Datum: 5 april 2018
Tijd: 14:00 - 18:00
Locatie: Vliegtuigstraat 6 G, 1059 CL Amsterdam
Kosten: Je eigen kostbare tijd 🙂

 

Djoea

Djoea van Zanten

Of schrijf je gratis in voor MMM Live van Djoea van Zanten en volg het gewoon vanachter je bureau!

 


MELD MIJ AAN VOOR DE MASTERCLASS
SOCIAL SELLING MET LINKEDIN
OP 5 APRIL
Reageer op dit artikel

25 Commentaren op "Masterclass Social Selling met LinkedIn"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jeroen Dorsman
Gast

Djoea is heel goed in presenteren en heeft duidelijk veel ervaring in het onderwerp “Social-Selling”, waardoor het oprecht leuk is om een presentatie van hem bij te wonen. Laat de inhoud van de workshop nog leerzaam & nuttig zijn ook! Bedankt voor het organiseren van deze middag!

Sander Regien
Gast

De Masterclass was erg energievol, heerlijk hoe Djoea over zijn vak praat en ons meeneemt. Ik kan het iedereen aanraden om deze Masterclass te volgen, dus ik heb hem al bij een aantal geïntroduceerd.

Esther Klip
Gast

Dank jullie wel voor een energieke presentatie en heldere uitleg. Ik heb zeker een aantal goede tips gekregen waar ik mee aan de slag kan en ga.

Ed Loendersloot
Gast

Geweldig leuke en interessante Masterclass Social Selling-LinkedIn gehad. Mooie nieuwe inzichten en tips die we (collega’s en ik) direct in de praktijk gaan brengen. Make Marketing Magic / Djoea, heel erg bedankt !

Peter de Gram
Gast

Een heel zinvolle workshop waarin aspirant netwerkers op een overtuigende manier door Djoea wordt verteld over het nut van netwerken/netwerktools, m.n. vanuit een commercieel perspectief, doorspekt met praktische ervaringen en tips. Voor de meer ervaren netwerkers is de workshop zeer nuttig om je netwerkactiviteiten nog meer aan te scherpen, en meer punten op de I te zetten.

Marc Molenaar
Gast

Inspirerende masterclass; nieuwe inzichten opgedaan, stof tot nadenken! Bedankt Djoea!

Edwin Meijer
Gast

Mooi om te horen dat kennis gedeeld wordt en dat de toegevoegde waarde juist zit in het toepassen ervan. Dat ga ik ook gebruiken in mijn dienstverlening en ik kom graag nog een keer.

Mark Mazereeuw
Gast

Probeer voorbeelden nog wat beter te visualiseren in de vorm van een filmpje of een tekening. Verder top masterclass!

Rike Speelman
Gast

LinkedIn als digitale network-borrel, de do and don’t goed vertaald naar het hedendaagse leven, mogelijkheden en kansen helder gemaakt: voor mij ging een wereld open en daar ga ik nu gezellig borrelen, bedankt.

Sieuwe Westerweel
Gast

Super goeie energie en vibe! Paar bruikbare tips gekregen waar ik mee aan de slag kan.

Michal van Dantzig
Gast

Djoea is een geanimeerde verteller met veel expertise van Social Selling. Een aantal nieuwe inzichten gekregen zoals ‘het verschil in tijd tussen contact maken en de behoefte van de ander. En dat je in de tussenliggende tijd door delen van content met waarde on top of mind blijft. Heel waardevol. Zal de masterclasses van Make Marketing Magic, waaronder social selling, zeker aanraden aan anderen. Bedankt voor alle tips en de gastvrije ontvanst. Michal

Sophie Verdaasdonk
Gast

Goed, open en duidelijk verhaal!

Anja de Snoo
Gast

Zeer enthousiaste presentatie. Goed ingespeeld op de vragen die er waren. Zo werd het nog leerzamer 🙂

Renate van der Hoeff
Gast
Renate van der Hoeff

Een enthousiaste presentatie. Nuttig ook. Je wordt je weer even bewust van de impact van social media en het belang om er handig mee om te springen.

Sander van der Veen
Gast

Inspirerend, out of the box, veel informatie. Goede ambiance. Kortom; ik was erbij! Zeker aan te raden.

Eline Kemp
Gast

Erg leuke masterclass veelal bevestiging, maar voldoende ruimte voor discussie. Na de Masterclass nog enkele vragen kunnen stellen tijdens de borrel. Handvatten om mee vooruit te kunnen. Het eerste stuk content is geschreven!

Lieselore van Dijkhuizen
Gast
Lieselore van Dijkhuizen

Djoea geeft een duidelijke, heldere en leuke presentatie. Er hangt een positieve vibe in het kantoor van Make Marketing Magic.

Binnert Rauwerda
Gast

Als je weet wat werkt is het kinderlijk eenvoudig! Djoea weet het en dat maakt het heel interessant en begrijpelijk.

Hans de Kok
Gast

Een ongelooflijk inspirerende masterclass die mijn inspiratie een boost heeft gegeven. Dank jullie wel! Hans

Agnes Pavloff
Gast

Een geweldige, inspirerende masterclass waarin de belangrijste ins en outs van Social Selling via LinkedIn aan de orde komen. Een aanrader!

Willem Lensselink
Gast

2017 is het jaar dat ik de 70 bereik! Nog steeds enthousiast met bijscholing om de kennis te hebben andere mensen te enthousiastmeren! Willem

Mitchell Richardson
Gast

Djoea houdt de presentatie interactief door voortdurend met mensen te sparren en hij laat daarbij zien dat hij erg deskundig is op het gebied van online marketing. Dit tovert hij om naar een gedreven en gepassioneerde presentatie. Petje af!

Rosalie Ligterink
Gast

Gave en informatieve masterclass! Veel geleerd en interessant om dingen vanuit een andere invalshoek te horen.

Hubert de Groot
Gast

Al bij de ontvangst voel je je welkom en voel je de uitnodigende en persoonlijke aandacht en sfeer. Deze sfeer en verwachting wordt vervolgens overtroffen door Djoea van Zanten die je op geheel eigen en bijzonder inspirerende wijze meeneemt in de reis ven kennis en beleving. Je krijgt zin om er zelf of met support direct mee aan de gang te gaan. Dank aan heel makemarketingmagic! Hubèrt de Groot

Ron Moest\'l
Gast

Mooie inspirerende masterclass en bevlogen gebracht door meester verteller Djoea, levert een frisse nieuwe kijk op mijn persoonlijke en beperkte gebruik van Linkedin op.