Masterclass Storytelling voor Ondernemers

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Masterclass Storytelling voor Ondernemers

Weet jij waarom je doet wat je doet? Heb je jouw ‘waarom’ binnen één tel paraat? Veel ondernemers aan wie we dit vragen, hebben dit niet direct helder voor ogen en gaan snel over op hun product of dienst. En dat is zonde. Want juist in jouw verhaal en in dat van je collega’s, jullie drijfveren, jullie visie, jullie kennis en de energie die jullie overbrengen op klanten: daarin zit jullie onderscheidend vermogen.

 

Op het moment dat je jouw authentieke verhaal met je doelgroep deelt, dan verbinden (potentiële) klanten zich op gevoelsniveau aan jouw onderneming. En dát gaat op den duur opleveren. Maar hoe doe je dat?

 

Daar kunnen Barbara - storyteller en soulstripper - en Djoea - onze social selling specialist en LinkedIn coach - alles over vertellen. Tijdens de workshop gaat Barbara in op hoe je als ondernemer op zoek gaat naar je verhaal. Djoea vertelt vervolgens hoe je dat verhaal inzet om mensen aan je te binden en klanten te scoren.

 

Deze workshop is voor ondernemers. Ondernemers die zich willen ontwikkelen en willen groeien. Wij helpen je graag!

 

Masterclass: Storytelling voor ondernemers
Datum: 06-09-2018
Tijden: 14:00 - 18:00
Locatie: Vliegtuigstraat 6 G, te Amsterdam
Kosten: Je eigen kostbare tijd 🙂

 

Djoea

Djoea van Zanten
Barbara

Barbara Vos

 

Voornaam
Achternaam*
Bedrijf*
E-mail
Mobiel
Lead Bron
Aangemeld voor event
17
Reageer op dit artikel

avatar
17 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Christian ZierleynElvira VisserMartin WubbenRoberto ReyesKarin Groot Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Christian Zierleyn
Gast
Christian Zierleyn

Gave masterclass voor wie aan de slag wil met het eigen verhaal, van jezelf, je bedrijf, wat je drijft en hoe je jouw klanten mee neemt in dat verhaal. Ik voel me al een klein beetje Mr. Miyagi. Wax on, wax off…

Elvira Visser
Gast
Elvira Visser

Wellicht zouden wat meer praktische tips over bijvoorbeeld social media wel welkom zijn of bijvoorbeeld onderzoeksresultaten over effect, bereik etc.

Martin Wubben
Gast
Martin Wubben

Inspirerende masterclass, niet zomaar uit een boekje, maar met “echte” en waardevolle content. Martin

Roberto Reyes
Gast
Roberto Reyes

Naast de inhoud, die mij daadwerkelijk aanzet tot het vertellen van míjn verhaal, vond ik de natuurlijke overtuiging van de sprekers bewonderenswaardig en aanstekelijk.

Karin Groot
Gast
Karin Groot

Make Marketing Magic loopt duidelijk voorop in marketing!

Patricia Engelaar
Gast
Patricia Engelaar

Dank voor de leuke en inspirerende masterclass!

Irene Duin
Gast
Irene Duin

Warm Welkom,en een heel fijn team.Ik voelde mij gesterkt door alle nieuwe tools op weg naar mijn ondernemerschap. Genoeg inspiratie en motivatie gekregen,dank jullie wel!

Eef Huppes
Gast
Eef Huppes

Inspirerende masterclass waar ik een aantal blinde vlekken heb ontdekt en tools gekregen zodat ik er meteen mee aan de slag kan.

Willem Jacobs
Gast
Willem Jacobs

Dankzij Djoea / makemarketingmagic begrijp ik waarom storytelling belangrijk is en zijn de drempels om het ook echt te gaan doen weggenomen

Cherelle
Gast

Leuke presentatoren en de theorie goed vertaald naar een ‘actieplan’

Joska
Gast

Te gek dat jullie je inzichten willen delen. Een voorbeeld van practise what you preach; dat voedt, inspireert en creëert verbondenheid.

Simone
Gast

Dankzij jullie weet ik dat ik op de juiste weg ben en dat ik goed bezig ben. Als extra heb ik mee genomen om emotie in je verhaal te leggen. Laat die passie zien, dat maakt je aantrekkelijker voor andere bedrijven maar ook als werkgever. Dit wil ik ook zeker de komende tijd gaan oppakken. Nogmaals bedankt!

Monique
Gast

De passie en deskundigheid van Barbara en Djoea dragen bij tot deze geweldige workshop. Een aanrader voor iedere ondernemer die op zoek is naar zijn eigen authentieke verhaal.

Rosalie Ligterink
Gast
Rosalie Ligterink

Super inspirerende middag! Gaf mij nieuwe inzichten om ons bedrijf anders op de kaart te zetten.

Ron Moest\'l
Gast

Wederom een welbestede soms confronterend met je eigen tekortkomingen maar zeker een leerzame middag bij de meestervertellers van MMM. Ik zeg het voort; “Gaat dat zien, gaat dat zien!”. Bedankt, groet Ron

Mark
Gast
Mark

De energie straalt er vanaf en samen met het boeiende onderwerp maakt deze bijeenkomst zeer de moeite waard!

andre
Gast
andre

De masterclass Storytelling was zeer enthousiast en pragmatisch ingericht. Zowel de theorie, als de praktische toepassing ervan werd helder uitgelegd en zijn een toegevoegde waarde voor elke ondernemer die wil leren over online marketing. Make Marketing Magic schroomt niet om relevante kennis te delen. Soms zullen zij zichzelf wellicht eens in de vinger snijden om potentiële klanten ‘te veel’ tools te geven, maar er zullen genoeg partijen zijn die de tijd/expertise missen om dit goed toe te passen. Een eerlijke masterclass, waarbij de commerciële drijfveer niet verbloemt werd en dit ook niet nodig was!

2018-09-06