Workshop: Versla je concurrenten met een vlijmscherpe value proposition

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief
MMM-workshop-value-proposition

Workshop: Versla je concurrenten met een vlijmscherpe value proposition

 

We organiseren maandelijks workshops waarin we mogelijkheden van (online) marketing laten zien. De workshops zijn zeer praktisch ingericht zodat je gelijk de theorie in de praktijk kan brengen.

 

Hoe vertel je het unieke verhaal van jouw bedrijf? En zorg je ervoor dat jouw verhaal je doelgroep echt raakt? Belangrijk, want je wilt dat je huidige en potentiële klanten weten; bij dit bedrijf moet ik zijn. En nergens anders.

 

Laten we eerlijk zijn, je bent vast niet de enige die jouw product of dienst levert. Om je te onderscheiden moet je echt weten wie je bent. En helder hebben waarin je anders of beter bent dan de rest.

 

Oftewel; je moet weten wat je value proposition is. En met die value proposition gaan we in deze workshop praktisch aan de slag.

 

Wat gaan we doen?


  • Eerst gaan we onderzoeken wat de Why is van je organisatie. Waarom bestaat je bedrijf? Waarom doe je wat je doet? En waar geloof je in?

 

  • Vervolgens kijken we naar de waarde die jij toevoegt voor klanten. Om daar achter te komen kruipen we in de huid van je doelgroep. Wat zijn zijn uitdagingen? Wat is zijn probleem? Waar heeft hij hulp bij nodig? En hoe ziet zijn wereld eruit? En de hamvraag; hoe sluit jouw organisatie aan bij de behoefte van jouw doelgroep? Welke problemen los je voor ze op? En hoe los je die op?

 

  • Aan het eind van de middag leidt dit tot een scherp beeld van je organisatie. Je hebt helder wat je betekent voor je huidige klanten en prospects. Je weet welke waarde alleen jij toe kunt voegen.

 

  • Je gaat naar huis met een helder stappenplan. Een plan dat handvatten biedt om in je marketing en sales onderscheidend te zijn. Helder te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. En dus waarom je doelgroep bij jou aan moet kloppen en nergens anders. Zo,kan je organisatie – vanuit de kracht van een heldere en authentieke identiteit, groeien.

 

Workshop: Versla je concurrenten met een vlijmscherpe Value Proposition

Doelgroep; voor ondernemers en commercieel verantwoordelijken.
Datum: 1 november 2018
Tijden: 14:00 - 18:00
Locatie: Vliegtuigstraat 6 G, te Amsterdam
Borrel: Ja zeker
Kosten: Je eigen kostbare tijd

Djoea van Zanten

Storyteller on fire - Social Marketing & Selling expert - Spreker - familieman - gek op de Italiaanse keuken

 

Ben je benieuwd naar onze andere events? Bekijk hier onze workshops en masterclasses.

 

Voornaam
Achternaam*
Bedrijf*
E-mail
Mobiel
Lead Bron
Aangemeld voor event

 

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Johan Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Johan
Gast
Johan

De workshop heb ik als zeer nuttig ervaren. Ik ben natuurlijk geen marketeer, dus voor mij was het echt een eye opener! Heel hartelijk dank voor je leuke en duidelijk uitleg.

2018-11-01