Workshop: Creëer je marketingplan in één dag

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Workshop-Djoea

Workshop: Creëer je marketingplan in één dag

 

We organiseren maandelijks workshops waarin we mogelijkheden van (online) marketing laten zien. De workshops zijn zeer praktisch ingericht zodat je gelijk de theorie in de praktijk kan brengen.

 

Natuurlijk wil je je bedrijf laten groeien. En je weet dat marketing daarin een belangrijke factor is. Maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe communiceer je je boodschap en aan wie richt je die? Hoe richt je je content planning in? En ook niet onbelangrijk, hoe zorg je dat jouw doelgroep aan jou denkt als ze je nodig hebben en niet aan de concurrent?

 

In deze workshop werken we samen aan een messcherpe marketingstrategie. Vastgelegd in een concreet marketingplan, waarmee je zo aan de slag kunt. Een plan waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naartoe wilt. En natuurlijk het allerbelangrijkste; hoe je dat doel gaat bereiken.

 

Een plan om te groeien

 

We gaan in deze workshop heel praktisch aan het werk. Met de data die je als ondernemer zelf inbrengt. En gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. Uiteindelijk komen we zo samen tot een marketingplan, dat je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Met daarin duidelijk op een rij aan welke knoppen jij kunt draaien, om mooie resultaten te halen. Let op, jouw data is en blijft jouw data. Wij helpen je met het maken van je plan, maar jouw plan is jouw plan en hoef je met niemand te delen.

 

Deze workshop is er voor ondernemers, directeuren/eigenaren of leidinggevenden die hun onderneming willen laten groeien.

 

Workshop: Creëer je marketingplan in één dag
Datum: 20 september 2018
Tijden: 14:00 - 18:00
Locatie: Vliegtuigstraat 6 G, te Amsterdam
Kosten: Je eigen kostbare tijd 🙂

 

Djoea van Zanten: ´Mijn Why voor deze workshop´

 

In mijn dagelijks werk bij Make Marketing Magic voer ik een-op-een gesprekken met ondernemers. Ongelooflijk inspirerend. En vrijwel iedere keer behandelen we vragen als:
“Ik weet wel ongeveer waar ik naartoe wil met mijn bedrijf, maar hoe?”
“Hoe zorg ik dat mijn doelgroep aan mij denkt wanneer ze een probleem hebben?”
“Ik krijg alles via via binnen, maar wil meer controle hebben op het proces, hoe kan dat?”
“Welke kanalen moet ik gebruiken en hoe weet ik of iets wel of niet werkt?
“Ik wil eigenlijk sales, maar moet eerst marketing doen. Wat moet ik dan doen?”

 

Omdat wij geloven dat iedere ambitieuze ondernemer gebaat is bij een concreet plan om hiermee aan de slag te kunnen, hebben wij deze workshop in het leven geroepen. Simpelweg om je op weg te helpen. Waarom kosteloos? Waarom niet. Wij delen graag onze kennis en expertise, dat doen we al jaren. Adder onder het gras? Nee, alles is oprecht gratis en vrijblijvend. Maar we begrijpen allemaal heel goed dat een goede sessie tevens goed is voor de relatie en dat goede relaties goed zijn voor de toekomstige business 🙂

 

Djoea van Zanten

Storyteller on fire - Social Marketing & Selling expert - Spreker - familieman - gek op de Italiaanse keuken

 

Ben je benieuwd naar onze andere events? Bekijk hier onze webinars en masterclasses.

 

Voornaam
Achternaam*
Bedrijf*
E-mail
Mobiel
Lead Bron
Aangemeld voor event

 

8
Reageer op dit artikel

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Dave ZwaanHans JoostenLyan AppelRein Korthals AltesThijs Smidt Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dave Zwaan
Gast
Dave Zwaan

Kan het echt iedereen aanraden. De presentatie was heel duidelijk en hier en daar een grap. Erg goed!

Hans Joosten
Gast
Hans Joosten

Zeer leuke, inspirerende, vernieuwende, Masterclass; iedereen kan verkopen. Ook mooi dat deze Masterclass net zo goed werkt voor Business to Business als Business to Consumer, mits men luistert naar de KLANT.

Lyan Appel
Gast

Ook al heb ik de nodige ervaring als ondernemer op het gebied van sales, Youri leerde me toch weer zaken die ik nog niet wist.

Rein Korthals Altes
Gast

Wederom een zeer professionele en inspirerende masterclass. Kan jullie visie op marketing en sales voor 100% onderschrijven!

Thijs Smidt
Gast

Informatief en op een inspirerende manier gebracht een absolute aanrader!

Michal van Dantzig
Gast

Goede interactie en ingaan op de vragen en behoefte aan kennis van de deelnemers. Goede tips ontvangen. Voor mij persoonlijk een hele goede tip dat de offerte pas gemaakt wordt als ALLES is besproken. Dan is het alleen nog vastleggen van datgene wat er besproken is.

Heleen Fox-Plantinga
Gast
Heleen Fox-Plantinga

Ik vond het een hele inspirerende middag met boeiende input, stof tot nadenken en erg leuke mensen in een ontspannen sfeer. Veel succes met alles, ik hoop binnenkort weer te komen!

Usha jairam
Gast
Usha jairam

Was Top Youri

2018-09-20