Geen onderdeel van een categorie

De best gelezen blogs van 2016

  • 28-12-2016
  • In: Geen onderdeel van een categorie
  • Door: Olivier Janssen

We hadden natuurlijk een nieuwjaarsgroet kunnen sturen om iedereen een fantastisch, succesvol en gelukkig 2017 te wensen. We hadden al onze hoogtepunten van 2016 de revue kunnen laten passeren. We hadden jullie kunnen vertellen dat we in april 2017 weer gaan verhuizen, en wel naar het pand naast ons omdat we groeien. Dat hadden we kunnen doen. Maar in plaats daarvan hebben we gekeken naar onze best gelezen blogs van 2016. En deze hebben we voor jullie onder elkaar gezet. Gewoon omdat we hopen dat ze je kunnen helpen met het behalen van je doelstellingen in het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

  1. Zo schrijf je een offerte waar iedereen JA op zegt
  2. Maak koud bellen comfortabel! Lessen uit de praktijk
  3. 3 Manieren om in gesprek te komen via LinkedIn
  4. Een marketingplan in 6 stappen
  5. De kracht van gratis watermeloen
  6. Hoe schrijf je een effectieve nieuwsbrief?
  7. Hallo, Waarom belt niemand mij?
Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.