Klantverhalen

Fusix; mijn bedrijf is met 50% gegroeid

  • 09-02-2017
  • In: Klantverhalen
  • Door: Olivier Janssen

Wil je liever lezen? Hieronder volgt de transcriptie van de video:

Wie ben je en wat doe je?

Fusix Networks bouwt netwerken voor bedrijven die een applicatie op het internet aanbieden. En door hun eigen netwerk te bouwen, kunnen ze de kwaliteit van hun applicatie garanderen.

Wat was het probleem waar je tegenaan liep?

Onze doelgroep is moeilijk te vinden. Want het zijn wel bedrijven die met internet bezig zijn, maar ze weten nog niet dat ze zelf internetprovider moeten worden. Dus om daar iets mee te doen, kom je toch bij social media uit. Maar hoe begin je daarmee? En hoe zorg je ervoor dat als je eenmaal begonnen bent, dat eigenlijk ook de updates blijven komen. En daar heeft Make Marketing Magic mee geholpen.

Hoe ben je met Make Marketing Magic in contact gekomen?

Ik werd zelf gebeld door Make Marketing Magic en dat telefoontje kwam eigenlijk precies op het goede moment. Op het moment dat ik aan het nadenken was: wat ga doen met social media? En hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf zich daarop profileert?

Wat heeft de samenwerking met Make Marketing Magic je opgeleverd?

Sinds ik begonnen ben met Make Marketing Magic te werken, is mijn bedrijf met 50 % gegroeid! En daardoor kan ik de komende maand twee nieuwe medewerkers aannemen, die een heleboel technische zaken voor mij gaan overnemen.

Waar ben je je door MMM bewust van geworden?

Vroeger pakte ik echt ieder klusje aan; ik vroeg aan de klant: “Joh, heb je nog wat voor me te doen?” En als het maar iets met netwerken te maken had, dan ging ik dat doen. Door het onboardingproces van Make Marketing Magic ben ik mij meer bewust van wat mijn product eigenlijk is en wie mijn klant is, want ze maken een Buyer Persona, waarmee ik nu weet wie ik precies moet bereiken in het bedrijf.
Dus als ik een lead krijg via het controlepaneel van Make Marketing Magic, dan weet ik dat ik kan bellen en dat ik dát daar kan verkopen.
Ik wordt elke twee weken gebeld door de journalist en dan bespreken we welke artikelen goed gelezen zijn en waar we op verder gaan. En doordat ik nu ook weet wie mijn doelgroep is, weet ik dat de artikelen die ik publiceer vrij moeten zijn van jargon en moeten uitleggen wat een bedrijf eigenlijk aan mijn product heeft.

Zou je Make Marketing Magic aanraden bij anderen?

Aan mensen die met Make Marketing Magic in zee zouden willen gaan zou ik zeggen: “Gewoon doen! Want het aantal leads dat je krijgt dat wordt zo groot, dat je er echt je bedrijf anders op moet gaan inrichten.”

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.