Klantverhalen

Optimadata; 2 grote nieuwe klanten

  • 28-11-2019
  • In: Klantverhalen
  • Door: Olivier Janssen

“Na 7 maanden content productie, distributie en een LinkedIn Boost campagne gingen we van 1 telefoontje per 2 weken naar iedere week 2 belletjes van bedrijven die geïnteresseerd waren in ons product. Partijen die we anders nooit hadden bereikt. Het aanraken van bedrijven buiten ons eigen netwerk heeft ons 2 grote nieuwe klanten opgeleverd. Toen ik vroeg waarom ze voor ons hadden gekozen zeiden ze: “Uit de content bleek overduidelijk dat jullie een autoriteit zijn op jullie vakgebied.

Het gaf vertrouwen en maakte de keus voor OptimaData eigenlijk vanzelfsprekend.””

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.