Ons product

Meetbare marketing met resultaat

 

Om te groeien heb je nieuwe klanten nodig en meer business bij bestaande klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je doelgroep, op het moment dat ze
jouw product of dienst nodig hebben, aan jou denken en niet aan je concurrent? Sterker nog: hoe maak je ze bewust van het
feit dat jouw dienst of product wel eens dé oplossing zou kunnen zijn van hun probleem?

In drie stappen zorgen wij ervoor dat je op de RADAR bent bij jouw doelgroep.

 
 

STAP 1:CONTENTWie is jouw ideale klant? We gaan samen aan tafel om deze een gezicht te geven. Dan gaat jouw journalist aan de slag en schrijft het hele jaar door unieke content die voor jouw doelgroep relevant is.

STAP 2:DELENWe distribueren de content via E-mailmarketing naar jouw database. En zorgen dat je content via Social media wordt gedeeld, zodat je op de radar komt en blijft bij jouw doelgroep. Immers: mensen moeten weten dat je bestaat, én waar je voor staat. Anders kunnen ze niet voor je kiezen.

STAP 3:METENHet is alleen interessant om content te sturen als je weet wat ermee gebeurt. Dat meten en analyseren wij voor je in kristalheldere rapportages. Dan kan jij actie ondernemen. Met als doel een potentiële klantenlijst, die je kan bellen, events voor kan organiseren, whitepapers kan sturen en kan inspireren met een filmpje.
 
 

 
 

Feel the magic. How to brand your business in 20 min

 
 

 
 

Plan een call in

 
 

 

Hoe onze klanten reageren


Niels Raijer
Fusix


Sinds de samenwerking met Make Marketing Magic, is mijn bedrijf met 50 % gegroeid! En daardoor kan ik de komende maand twee nieuwe medewerkers aannemen, die een heleboel technische zaken voor mij gaan overnemen.

Maarten van Koolwijk
Finance Matters


Make Marketing Magic brengt structuur in onze marketing en communicatie. We krijgen geweldige reacties op onze blogs. Vooral de content waarin we echt persoonlijk zijn worden goed gelezen en gedeeld.

 

Gerard van Dijnsen
Onlinespamfilter


In 9 maanden tijd hebben we een omzetstijging van 20% gerealiseerd! Online Spamfilter ontwikkelt zich als een autoriteit. Onze blogs worden ook door onze doelgroep gedeeld. Dat zorgt voor de olievlek die we willen.

 
 
 

Laat je terugbellen