Meer klanten? Dit moet je doen!

 

Een goede B2B marketingstrategie opzetten en uitvoeren is niet altijd even makkelijk. De meeste bedrijven hebben niet de mensen, tijd, kennis, ervaring, budgetten en systemen om structureel op de radar van hun doelgroep te komen en te blijven. Laat staan om er concrete verkoopkansen uit te halen. Herkenbaar?
Dagelijks helpen wij meer dan 300 bedrijven binnen en buiten Nederland om hun marketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren.

 

In vier stappen zorgen wij ervoor dat je op de RADAR bent bij jouw doelgroep.

STAP 1:ONBOARDINGJullie bedrijfsdoelstelling en doelgroep zijn leidend in alles wat we doen. Daarom starten we met het uitwerken van jullie doelstelling en doelgroep(en). We ontwikkelen een marketing- en content planning. En we zorgen dat alle nodige professionals en systemen aan jullie organisatie worden gekoppeld.

STAP 2:EXECUTIEIedere maand ontwikkelen we, samen met één van onze ghostwriters, unieke content voor jullie bedrijf. Deze content wordt via jullie social media kanalen en e-mailmarketing met de doelgroep gedeeld. Op deze manier zorgen we dat jullie structureel op de radar van jullie doelgroep zijn, op een relevante en waardevolle manier.
Met onze live dashboards meten we 24/7 de resultaten en verkoopkansen. We zien welke bedrijven jullie website bezoeken en wie er geïnteresseerd is in jullie propositie.

STAP 3:OPTIMALISEREN24/7 meten we de resultaten van de marketingstrategie. Welke content werkt wel en welke niet? Waar gaat het goed op jullie website en waar raken we mensen kwijt? Welke bedrijven bezoeken de site? Welke mensen tonen interesse? Deze data leert ons waar we moeten optimaliseren of extra bereik moeten genereren. Iedere maand bespreken we dit samen en sturen we bij waar dat nodig is.
 
 

STAP 4:OPVOLGENLaten we eerlijk zijn. Marketing kan best wel eens leuk zijn, maar het gaat natuurlijk om de uiteindelijke deals. Daarom is het cruciaal om de verkoopkansen die we creëren, ook daadwerkelijk op te volgen. En wel op een professionele en vooral laagdrempelige manier. Middels training en coaching helpen we jullie team om deze verkoopkansen te verzilveren.

 
 

Plan een call in met 1 van onze specialisten  

 

Versnellers

Dit zijn onze producten

 

Window Of Opportunity


Je verkoopkansen van vandaag zijn je klanten van morgen. Met Window of Opportunity (WOO) krijg je real time inzicht in wie jouw website bezoekt, jouw blogs leest, in jouw doelgroep zit en reageert op (online) advertenties. Zodat jij kunt gaan verkopen.

E-mailmarketingWe versturen de email (die we voor jou schrijven) naar jouw prospects en klanten. Hiervoor maken we het design, bouwen jouw database op en zorgen voor de meetbare response.

ContentcreatieAlles draait om content. Wij schrijven voor jou blog artikelen en website teksten die tijdens het lezen voor een AHA-moment zorgen bij jouw doelgroep.

Google AdwordsOngeveer 97% van de Nederlanders maakt gebruik van de zoekmachine Google. Zo ook jouw potentiële klanten. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw doelgroep in contact komt middels tekstadvertenties in de Google zoekmachine.

LinkedIn AdvertisementRuim 5 miljoen Nederlanders hebben op dit moment een LinkedIn account. Zo ook jouw potentiële klanten. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw doelgroep in contact komt middels advertenties op LinkedIn.

Facebook AdvertisementRuim 9,6 miljoen Nederlanders hebben op dit moment een Facebook account. Zo ook jouw potentiële klanten. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw doelgroep in contact komt middels advertenties op Facebook.

ReferentverhaalMake Marketing Magic schrijft referentverhalen over jouw succesvolle klantcases. Potentiële klanten kunnen zich hiermee identificeren en krijgen meer gevoel bij jouw bedrijf en wat je voor hen kan beteken. Niets werkt hierin beter dan het verhaal van een blije klant.

RetargetingRetargeting is het gericht adverteren met banners op bezoekers die jouw website al eerder hebben bezocht. Dit met als doel om meer conversies en/of naamsbekendheid te genereren.

WhitepaperVoor jouw organisatie schrijven wij een whitepapaper, waarin jullie dieper ingaan op een bepaald onderwerp en hiermee kennis deelt met je doelgroep. Een whitepaper wat niet commercieel is, maar inhoudelijk en praktisch.

WebsiteJe website is het online visitekaartje van je bedrijf. Een goede website is daarom van belang voor elke ondernemer. Make Marketing Magic bouwt deze website voor je. Ook bouwen wij aanvullende landingspagina's op jouw bestaande website.

PropositieWat doen jullie precies? Hoe doen jullie dat? En het aller belangrijkste: waarom? Deze en andere vragen stellen we aan diverse stakeholders binnen jullie bedrijf en wij zetten de ‘elevator pitch’ op papier.

Display AdsVeel populaire websites in Nederland bieden advertentieruimte aan. Met Display Ads helpen we je om met jouw potentiële klanten in contact komt door gericht beeld advertenties te plaatsen op geselecteerde websites.

VideoVideo is de toekomst en vergroot de vindbaarheid van je website! Wij maken video’s waarmee je perfect de verhalen van je bedrijf kunt vertellen. Video’s of vlogs geven je bedrijf een gezicht en biedt je doelgroep een kijkje achter de schermen. En dit werkt extreem verbindend.

FotoBedrijven doen geen zaken met bedrijven. Maar mensen doen zaken met mensen. Zonder mensen is een bedrijf een lege huls. En toch is het nog steeds zo dat bedrijven hun mensen vaak niet laten zien. Op de website zijn geen foto’s en namen te vinden. Een gemiste kans. Want beelden zeggen meer dan woorden.

Marketingmanager


Product-Marketingmanager

De marketing manager is jouw aanspreekpunt voor vragen en ideeën. Jullie marketingmanager is bovenal een sparring partner die jouw commerciële doelstellingen als uitgangspunt neemt voor alle activiteiten

 

Hoe onze klanten reageren


Niels Raijer
Fusix


Sinds de samenwerking met Make Marketing Magic, is mijn bedrijf met 50 % gegroeid! En daardoor kan ik de komende maand twee nieuwe medewerkers aannemen, die een heleboel technische zaken voor mij gaan overnemen.

Maarten van Koolwijk
Finance Matters


Make Marketing Magic brengt structuur in onze marketing en communicatie. We krijgen geweldige reacties op onze blogs. Vooral de content waarin we echt persoonlijk zijn worden goed gelezen en gedeeld.

 

Gerard van Dijnsen
Onlinespamfilter


In 9 maanden tijd hebben we een omzetstijging van 20% gerealiseerd! Online Spamfilter ontwikkelt zich als een autoriteit. Onze blogs worden ook door onze doelgroep gedeeld. Dat zorgt voor de olievlek die we willen.

 

Laat je terug bellen