Storytelling

De K.E.R.S.T.-formule: 5 reminders om 2013 goed af te sluiten

  • 23-12-2013
  • In: Storytelling
  • Door: Olivier Janssen

Het jaar 2014, we zijn er nog maar 1 week van verwijderd. Tijd om terug te blikken.. en vooruit te kijken! Met de K.E.R.S.T.-formule haal je alle nostalgie in je klantrelaties naar boven en ga je goed voorbereid het nieuwe jaar in.

5 reminders

Om de laatste week van het jaar wat meer structuur te geven, hebben we de K.E.R.S.T.-formule als ezelsbruggetje in het leven geroepen. Doe je voordeel met de 5 reminders over:
– het delen van ervaringen
– het opzoeken van interactie
– het personaliseren van je communicatie
– het vertellen van een verhaal
– het betrekken van je sociale volgers

De K.E.R.S.T.-formule

Kennis
Mensen houden van lijstjes. Wat waren de mooiste momenten van dit jaar? Wat brengt 2014 in jouw branche? Als het gaat over het produceren van inhoud heb je deze maand de joker in handen. Schrijf eens een blog-artikel over de ambities van het nieuwe jaar en betrek je klanten/prospects daarin.
Engagement
Zoek de interactie op! Haak aan bij conversaties in jouw Social Media netwerk (hint: LinkedIn Groepen), maar denk bij interactie ook aan een sms’je met “Een succesvol 2014 gewenst”.
Relevantie
Vergeet het ‘beste relatie’ en kies voor een persoonlijke benadering. Zorg dat je het klantenbestand goed naloopt voor maximale betrokkenheid.
Storytelling
De jaarwisseling zit, net als jouw bedrijf, boordevol verhalen. Welke successen hebben we geboekt? Waar brengt de roadmap ons in 2014? Vertel jouw verhaal in thema met bijvoorbeeld een speciale kerst nieuwsbrief.
Tijdlijn
Vergeet je volgers niet! Ook je Twitter en LinkedIn volgers vinden het vast leuk om een warme kerstgroet te ontvangen. Uiteraard kun je ook een update inplannen in Buffer. Even een klein berichtje morgen om 17:00 met “Fijne kerstdagen”.
P.s. Uit de categorie ’tijd’: denk eraan om ook je copyright op je website aan te passen naar 2014. Succes en fijne kerstdagen!
Vind je deze tip leuk, waardevol of interessant? Geef een reactie of deel het met je volgers via de bovenstaande knoppen!

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.