Storytelling

Het verhaal van Niels

  • 15-07-2016
  • In: Storytelling
  • Door: Olivier Janssen


Niels Raijer is ondernemer in hart en nieren. Altijd bezig met zijn bedrijf en altijd worstelend met de 24 uur die maar in een dag zitten. Aan marketing deed hij niets. Geen tijd voor. Geen idee waar hij moest beginnen. Maar hij realiseerde zich wel degelijk dat hij ‘iets’ moest doen. Iets op social media, dacht ie. Hij wilde dat zijn bedrijf Fusix Networks online ‘aanwezig’ was. Maar had geen idee hoe hij dit aan moest pakken. En toen belde Djoea hem. Precies op het goede moment.
Toen Niels ons tijdens een bijeenkomst op kantoor vertelde wat de de samenwerking voor hem betekend had, raakte ons dat echt. Hij zei onder andere dat alleen al de onboarding, waarin we spraken over zijn doelgroep en wat hij nou precies doet voor klanten wilde hebben, hem veel had gebracht. Niels: ’Doordat ik nu weet wie ik moet bellen met welk verhaal, durf ik actief te verkopen. En dat werkt. Ik ben sinds de samenwerking met Make Marketing Magic met 50 % gegroeid. Deze zomer neem ik twee jongens aan die de technische dingen gaan doen, zodat ik me kan richten op alle leads die ik van Make Marketing Magic krijg. De toekomst ziet er super uit!’

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

B2B GROEI SESSIE

Je hebt een super mooi product, je hebt tevreden klanten, je bent ambitieus, je weet dat er veel meer in ‘t vat zit maar hoe in vredesnaam krijg je de rest van de markt dat aan hun verstand gebracht?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.