Storytelling

Ieder bedrijf verdient een Djoea…

  • 28-03-2019
  • In: Storytelling
  • Door: Olivier Janssen

Djoea werkte vorige week 5 jaar bij Make Marketing Magic. Een feestje waard. En een blog! Waarom? Omdat sommige ontmoetingen je leven veranderen. En omdat sommige mensen de belichaming worden van je bedrijf. Een bedrijf dat ooit een idee was op de achterkant van een bierviltje. Of in mijn geval in Excel. Bedacht tijdens een stevige griep met kerst. Als je als ondernemer het geluk hebt de juiste mensen te ontmoeten die samen met jou van een idee een bedrijf maken, dan mag je je gelukkig prijzen. Djoea is voor mij zo iemand.

Koffie

Toen Djoea en ik elkaar voor het eerst ontmoetten zat Make Marketing Magic in een klein, oud, rommelig kantoortje aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Voor een rustige koffie moest je de deur uit. Daar was gewoonweg geen ruimte voor. En zo zaten we dus tegenover elkaar, in een niet noemenswaardig tentje, aan onze eerste koffie samen. Nog niet wetend dat dit de eerste koffie van velen zou zijn. En nietsvermoedend over de leuke en spannende jaren die we samen tegemoet gingen.

Gesprekken

De afgelopen 5 jaar is Make Marketing Magic van een leuk idee uitgegroeid naar een serieus bedrijf. Het ging met vallen en opstaan. Met 3 stappen vooruit en 2 terug. Met veel gedoe en veel lachen ook. En Djoea was erbij. Niet iedere koffie die we dronken was leuk. Er zaten lastige gesprekken tussen. Gesprekken waarin we lijnrecht tegenover elkaar stonden. Gesprekken waarin we elkaar niet begrepen. En gesprekken waarin harde noten werden gekraakt. Maar we bleven altijd praten. En geloof houden in wat we aan het bouwen waren.

Mr Make Marketing Magic

Djoea heeft een grote bijdrage geleverd aan waar we nu staan. Door zijn persoonlijkheid, zijn vuur, kennis en ambitie is hij voor mij van onschatbare waarde. Ik ben jaloers op de manier waarop hij keer op keer mensen inspireert en prikkelt met zijn presentaties. Klein of groot. Alsof het hem geen energie kost en het zo uit zijn mouw schudt. Daarin durft hij veel meer dan ik en kan ik van hem leren. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dit: ik gun iedere ondernemer een Djoea. Iemand die gelooft waar jij in gelooft. Iemand met wie je je bedrijf kan bouwen. Die ook in lastige tijden bij je blijft en die je vertrouwt als familie. Op naar de volgende 5 jaar Djoea. Cheers.

Ps: Ik gun iedereen een Djoea maar niet die van mij! Dus hierbij een vriendelijk doch dringend verzoek op zoek te gaan naar je eigen Djoea en niet die van mij te ronselen. Vriendelijk dank☺

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.