Storytelling

Jessica deelt haar ervaring. Dank je wel Jessica

  • 30-03-2016
  • In: Storytelling
  • Door: Olivier Janssen

Storytelling: de magie achter jouw dienst of product! Een masterclass over storytelling, wat zou dat me als ondernemer kunnen opleveren?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen: heel veel! In mijn werk en contact met klanten merk ik dat we vooral op het zakelijke aspect gefocust zijn: wat voor werk doe je, wat is je product of dienst en niet geheel onbelangrijk: wat levert het je op? Maar hoe vaak staan we nog stil bij het waarom?

Masterclass Storytelling

Het verhaal achter je product of dienst.
Djoea en Barbara hebben tijdens deze masterclass op inspirerende wijze duidelijk gemaakt dat juist dit verhaal je onderscheidend maakt. En dat het eigenlijk helemaal niet eng is om je kwetsbaar op te stellen, het is vooral een kwestie van durven! Dat dit helemaal niet zo lastig hoeft te zijn als het lijkt werd wel duidelijk toen we als ‘echte marketeers’ gewapend met stiften en een vel papier geplakt op de muur (ja net zoals in de film!) aan de slag mochten gaan met onze eigen persoonlijke verhalen. Met behulp van het kompas was de eerste connectie snel gemaakt en dat leverde weer mooie verhalen op.

Wat mij betreft biedt deze masterclass je tools om meer vanuit een gezamenlijke connectie met je klant of prospect zaken te doen, waardoor er mooie dingen kunnen ontstaan. Al met al een echte aanrader!

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.