Storytelling

Jessica deelt haar ervaring. Dank je wel Jessica

  • 30-03-2016
  • In: Storytelling
  • Door: Olivier Janssen

Storytelling: de magie achter jouw dienst of product! Een masterclass over storytelling, wat zou dat me als ondernemer kunnen opleveren?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen: heel veel! In mijn werk en contact met klanten merk ik dat we vooral op het zakelijke aspect gefocust zijn: wat voor werk doe je, wat is je product of dienst en niet geheel onbelangrijk: wat levert het je op? Maar hoe vaak staan we nog stil bij het waarom?

Masterclass Storytelling

Het verhaal achter je product of dienst.
Djoea en Barbara hebben tijdens deze masterclass op inspirerende wijze duidelijk gemaakt dat juist dit verhaal je onderscheidend maakt. En dat het eigenlijk helemaal niet eng is om je kwetsbaar op te stellen, het is vooral een kwestie van durven! Dat dit helemaal niet zo lastig hoeft te zijn als het lijkt werd wel duidelijk toen we als ‘echte marketeers’ gewapend met stiften en een vel papier geplakt op de muur (ja net zoals in de film!) aan de slag mochten gaan met onze eigen persoonlijke verhalen. Met behulp van het kompas was de eerste connectie snel gemaakt en dat leverde weer mooie verhalen op.

Wat mij betreft biedt deze masterclass je tools om meer vanuit een gezamenlijke connectie met je klant of prospect zaken te doen, waardoor er mooie dingen kunnen ontstaan. Al met al een echte aanrader!

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.