Storytelling

Move over 2015, your time is up

  • 07-01-2016
  • In: Storytelling
  • Door: Olivier Janssen

1.500.000 e-mails, 75.323 calls, 10.000 espresso’s, 1225 meetings, 15 masterclasses, 11 radioshows en te veel mensen aan te weinig tafels. Dat was 2015. Veel energie, veel herrie, veel ideeën, lol en ambitie. Maar vooral veel beweging. We willen door, vooruit, maar we willen vooral ook allemaal kunnen zitten.

Time to move

En dus moesten we op zoek naar een nieuw kantoor. Want als mensen onder de tafel gaan zitten bellen omdat ze zichzelf anders niet kunnen verstaan, tja dan moet je wat. Maar Spaces was fantastisch. De plek heeft ons veel gebracht. Het is de start geweest van iets moois. Dus toen we een nieuw pand hadden gevonden waren we blij, maar moesten we ook allemaal even slikken. Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn. En naarmate de laatste dag dichterbij kwam, waren we allemaal licht weemoedig en uitgelaten tegelijkertijd.

Nieuw magic tijdperk

30 december 2015, verhuisdag. Met vereende krachten verhuizen we in no time bureau’s, stoelen, laptops, printers en lampen. Om 13.00 uur precies staan alle spullen op onze nieuwe plek. Een half uur later zit sales en marketing alweer aan de telefoon. Dit is by far de meest vlekkeloze verhuizing ooit. Er is muziek, koffie, lunch en netwerk. En voordat we het weten is het tijd voor een biertje.

Nieuwe plek, dezelfde mensen

Maandag 4 januari, 9.00 uur. Daar zitten we dan. In ons nieuwe kantoor. Het is er nog een beetje kaal, er moeten lampen worden opgehangen, banken worden besteld, de akoestiek laat nog te wensen over en extra stoelen en bureau’s zijn onderweg. Maar gelukkig neem je naar een nieuw kantoor altijd je eigen mensen mee. En dus voelt dit kantoor nu al als óns kantoor.

Met…
De zachte G van Anne
De data van Peter
De gretigheid van Tim P.
De taalgevoeligheid van Bianca
De muziek van Ferhat
De processen van Jurjen
De long legs van Immelda
De pepernoten van Jory
De clean desk policy van Jos
De energie van Djoea
De programmering van Alan
De gedrevenheid van Mariël
De focus van Niels
De scoringsdrang van Jamal
De brains van Joël
De templates van Caman
De organisatie-skills van Floor
De secuurheid van Eva
De smile van Hugo
De optimalisatie van Bruno
De drive van Tim M.
De lange adem van Carl
De matches van Maarten
De nuchterheid van Evelien
De verhalen van Barbara
De new kids Lucas, Barry, Philo, Serghinio en Xistan
En de journalisten door het hele land

Allemachtig wat hebben wij zin in 2016. In ons nieuwe pand dus. Waar je altijd welkom bent.

Wij wensen jou een heel gelukkig magic nieuwjaar.
Laat 2016 een jaar worden waar we met ontzettend veel plezier op terugkijken.

Tot snel. Tot op de Helicopterstraat 25 H in Amsterdam!

Deel dit bericht
Tips & tricks

Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

Wat we aanbieden

Dit zijn onze abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

Magic Marketing

Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

Magic Multiplier

Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.