Abonnementen

Magic Content

Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.
Je kent het wel. Je neemt je voor om te gaan communiceren met je doelgroep. Aan het eind van het jaar heb je twee artikelen geschreven. We’ve been there! Om op de radar te zijn bij je doelgroep moet je er altijd zijn en niet alleen met Kerst en Pasen. Daarnaast moet je relevant zijn. Jouw content moet gaan over de problemen van je doelgroep en niet over jouw product of dienst. Waarom? Omdat mensen pas voor je kiezen als ze geloven dat je ze kan helpen.

Start vandaag

Unieke content

Unieke content afgestemd op de uitdagingen van je doelgroep

Contentstrategie

Contentplan voor 12 maanden

De start

Onboarding

Het maken van goede content begint bij het doorgronden van je doelgroep en de Buyer Persona. Daar gaan we intensief mee aan de slag. We ontdekken wat hun uitdagingen zijn en jouw toegevoegde waarde. Daarna maken we een jaarplan met relevante thema’s en onderwerpen voor je Buyer Persona.

Jouw verhaal

Content

Als je de uitdagingen en behoeften van je doelgroep kent en weet welke waarde jij kan toevoegen, is het super helder waar je content over moet maken. Maar makkelijk is content marketing niet, daarom helpen we je erbij. We schrijven blogs die de doelgroep raakt en die jou op de kaart zetten als kennispartner.

Versnellen

Distribution & advertising

Je boodschap moet natuurlijk ook zichtbaar zijn voor de juiste personen. Heb je hier hulp bij nodig, bekijk dan Magic Marketing of Magic Multiplier of vraag ernaar bij je Customer Success Manager.

  Executiekracht

  People

  Wij zijn de brains en de handjes van jouw marketing. Je krijgt een copywriter die je interviewt en aan de slag gaat. Daarnaast zit je 1 keer per kwartaal met je vaste Customer Success Manager, om naar de resultaten te kijken en door te pakken.

  Inzicht

  Tech

  Marketing doe je voor resultaat. En om resultaat te halen moet je continu zien wat er gebeurt en inzicht hebben in de kansen. In ons platform YourWoo combineren we data en processen zodat we structureel kunnen bouwen aan jouw marketing resultaat.

  Magic Content

  Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

  Prijs maandelijks:

  699,-

  Prijs eenmalig:

  1.199,-

  Wat we hebben gedaan

  Case studies

  CASE

  OptimaData

  ‘‘Voor ons is samenwerken met Make Marketing Magic de manier om te groeien. Zij zijn onze marketing partner en regelen dat we online zichtbaar zijn, zowel binnen als buiten ons eigen netwerk. Ze zorgen voor kwaliteit, structuur en simpelweg voor het feit dat onze marketing gebeurd. Dit levert ons al jaren serieus klanten op.’
  Edco Wallet, oprichter en mede eigenaar OptimaData

  CASE

  1uur.nu

  ‘Wij zijn een lean bedrijf en hebben daarom bewust geen eigen marketing afdeling. Maar onze ambitie om de omzet dit jaar te vervijfvoudigen, vraagt wel om structurele online marketing. De aanpak van Make Marketing Magic is concreet, kostenefficiënt en effectief. Geen gedoe, maar aan de slag voor resultaat. Dat werkt en past bij ons.’
  Bas van Gool, directeur en medeoprichter 1uur.nu

  CASE

  Ruigrok NetPanel

  ‘Structureel blogs produceren en op social media zichtbaar zijn, dat wilden we. Zonder daaraan veel tijd of geld kwijt te zijn. De oplossing van Make Marketing Magic is goed en effectief, ook qua kosten. De efficiënte en gestructureerde wijze waarop we nu steeds onder de aandacht zijn van onze doelgroep, was ons zelf nooit gelukt. Dit is een schot in de roos.’
  Martijn van der Veen, Ruigrok NetPanel

  Tips & tricks

  Online marketing kennis en praktische tips voor ondernemers.

  Wil je meer waardevolle kennis, praktische tips en tricks omtrent uitdagingen die je als ondernemer ervaart op het gebied van online marketing in B2B? Of wil je gewoon geïnspireerd worden door lekkere content? Dan wil je onze blogs maandelijks in je inbox. Dus laat even je mailadres achter dan doen wij de rest. Dit wil je niet missen.

  Deze bedrijven gingen je voor

  Deze bedrijven gingen je voor

  Wat we aanbieden

  Dit zijn onze abonnementen

  Magic Content

  Voor ondernemers die goede content in een vast ritme willen.

  Magic Marketing

  Voor ondernemers die marketing goed geregeld willen hebben. Punt.

  Magic Multiplier

  Voor ondernemers met een dikke, vette groeiambitie. Kom maar op.

  AANKOMENDE EVENEMENTEN

  Van ambitie naar een plan

  In dit webinar leer je hoe je jouw ambitie vertaald naar een concreet sales- en marketingplan.