In de whitepaper ‘Meer klanten? Dit moet je doen!’ vertelt Jos Maassen –bedenker en oprichter van Make Marketing Magic – hoe je met Radar Marketing je bedrijf laat groeien. Radar Marketing integreert marketing en sales en zorgt voor warme leads. Radar Marketing is vooral een kwestie van doen, van volhouden en volharden. En dat heeft hij zelf aan den lijve ondervonden.

De whitepaper begint dan ook met zijn eigen verhaal: Zijn ambitie om te groeien, zijn frustratie dat het niet lukte en de lessen die hij hieruit trok.

Hij deelt zijn kennis graag met ondernemers en B2B bedrijven. Omdat hij weet dat niets doen geen optie is als je duurzaam wilt groeien. Als je meer klanten wilt en meer business wilt doen bij bestaande klanten, moet je in beweging komen en actie ondernemen.

In deze whitepaper vertelt Jos in 4 stappen wat je moet doen om als bedrijf je doelstelling te halen, zodat je in december het glas met elkaar kan heffen en zeggen: “Jongens, het was een top jaar. We hebben ons doel bereikt. Gefeliciteerd.”

Download ons gratis whitepaper ‘Meer klanten? Dit moet je doen!’