Whitepaper: Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Download

Download nu het whitepaper en leer hoe je de juiste content kunt maken voor je doelgroep. We nemen je mee door het besluitvormingsproces van je klant en helpen je de juiste content te kiezen bij elke fase. Ook delen we wat de zeven meest voorkomende valkuilen zijn, zodat je daar niet meer in trapt. Na het lezen van dit whitepaper heb je concrete handvatten om de juiste content te maken waar jouw doelgroep niet omheen kan.

  • De zeven meest voorkomende valkuilen bij het maken van content
  • De drie fases in het besluitvormingsproces van jouw potentiële klant
  • Hoe je de stap maakt van buyer’s journey naar waardevolle content
  • Waar je over moet praten en waar je moet beginnen
Waardering

Dit zeggen onze klanten

Weet nu wat ik fout deed en wat mij te doen staat op LinkedIn om het kanaal wel voor me te laten werken.

Zeer praktisch advies waarmee ik verder kan.

Helder. Concreet. Praktisch.

Waardevolle kennis opgedaan. Partij die echt snapt hoe mijn business werkt en waar mijn uitdaging ligt.

Helder advies met concrete stappen die ik zelf kan ondernemen.

Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

B2B GROEI SESSIE

Je hebt een super mooi product, je hebt tevreden klanten, je bent ambitieus, je weet dat er veel meer in ‘t vat zit maar hoe in vredesnaam krijg je de rest van de markt dat aan hun verstand gebracht?