Whitepaper: Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Download

Download nu het whitepaper en leer hoe je de juiste content kunt maken voor je doelgroep. We nemen je mee door het besluitvormingsproces van je klant en helpen je de juiste content te kiezen bij elke fase. Ook delen we wat de zeven meest voorkomende valkuilen zijn, zodat je daar niet meer in trapt. Na het lezen van dit whitepaper heb je concrete handvatten om de juiste content te maken waar jouw doelgroep niet omheen kan.

  • De zeven meest voorkomende valkuilen bij het maken van content
  • De drie fases in het besluitvormingsproces van jouw potentiële klant
  • Hoe je de stap maakt van buyer’s journey naar waardevolle content
  • Waar je over moet praten en waar je moet beginnen
Waardering

Dit zeggen onze klanten

Weet nu wat ik fout deed en wat mij te doen staat op LinkedIn om het kanaal wel voor me te laten werken.

Zeer praktisch advies waarmee ik verder kan.

Helder. Concreet. Praktisch.

Waardevolle kennis opgedaan. Partij die echt snapt hoe mijn business werkt en waar mijn uitdaging ligt.

Helder advies met concrete stappen die ik zelf kan ondernemen.

Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.