Groei je bedrijf in 7 slimme stappen

De kloof tussen grote en kleine bedrijven groeit. De grote spelers worden groter en de kleintjes worden kleiner. Marketing speelt daarbij een cruciale rol. Als jij niet met je klanten communiceert, doen anderen
het. Het gevolg? Je wordt kleiner.

Download

Download nu de whitepaper en leer in zeven stappen het gat te dichten tussen jouw bedrijf en de grote jongens! In deze whitepaper legt Jos, de oprichter van Make Marketing Magic, uit hoe jij jouw bedrijf met een bewezen methodiek in 7 stappen gegarandeerd laat groeien. Dat wil jij toch ook?

Groei je bedrijf in zeven slimme stappen
  • De essentie van B-to-B marketing.
  • Het formuleren van een heldere doelstelling.
  • Het opstellen van een “Buyer Persona”.
  • Het geheim van content die mensen willen lezen.
  • Hoe je marketing opvolgt met Sales.
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.