Groei je bedrijf in 7 slimme stappen

De kloof tussen grote en kleine bedrijven groeit. De grote spelers worden groter en de kleintjes worden kleiner. Marketing speelt daarbij een cruciale rol. Als jij niet met je klanten communiceert, doen anderen
het. Het gevolg? Je wordt kleiner.

Download

Download nu de whitepaper en leer in zeven stappen het gat te dichten tussen jouw bedrijf en de grote jongens! In deze whitepaper legt Jos, de oprichter van Make Marketing Magic, uit hoe jij jouw bedrijf met een bewezen methodiek in 7 stappen gegarandeerd laat groeien. Dat wil jij toch ook?

Groei je bedrijf in zeven slimme stappen
  • De essentie van B-to-B marketing.
  • Het formuleren van een heldere doelstelling.
  • Het opstellen van een “Buyer Persona”.
  • Het geheim van content die mensen willen lezen.
  • Hoe je marketing opvolgt met Sales.
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

B2B GROEI SESSIE

Je hebt een super mooi product, je hebt tevreden klanten, je bent ambitieus, je weet dat er veel meer in ‘t vat zit maar hoe in vredesnaam krijg je de rest van de markt dat aan hun verstand gebracht?