Groei je bedrijf in 7 slimme stappen

De kloof tussen grote en kleine bedrijven groeit. De grote spelers worden groter en de kleintjes worden kleiner. Marketing speelt daarbij een cruciale rol. Als jij niet met je klanten communiceert, doen anderen
het. Het gevolg? Je wordt kleiner.

Download

Download nu de whitepaper en leer in zeven stappen het gat te dichten tussen jouw bedrijf en de grote jongens! In deze whitepaper legt Jos, de oprichter van Make Marketing Magic, uit hoe jij jouw bedrijf met een bewezen methodiek in 7 stappen gegarandeerd laat groeien. Dat wil jij toch ook?

Groei je bedrijf in zeven slimme stappen
  • De essentie van B-to-B marketing.
  • Het formuleren van een heldere doelstelling.
  • Het opstellen van een “Buyer Persona”.
  • Het geheim van content die mensen willen lezen.
  • Hoe je marketing opvolgt met Sales.
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?