Whitepaper: Social selling strategie voor je business.

In de wereld van nu gebeurt bijna alles online. Steeds minder mensen zitten te wachten op een telefoontje van iemand die ze niet kennen, over iets waar ze niet om hebben gevraagd. Tijd dus om je verkoopproces aan te passen aan de wereld van nu.

Download

Download nu de whitepaper en leer hoe je in eenvoudige en duidelijk omschreven stappen je relaties met je prospects kunt opbouwen via social media. In deze whitepaper nemen we je stap voor stap mee door het proces van social selling. Welke voorbereidingen moet je treffen, welke stappen neem je om relaties met je prospects op te bouwen en wat is de invloed van contentmarketing? Zo heb je na het lezen van deze whitepaper concrete handvatten om aan de slag te gaan met social selling. En geloof me, het is leuk. Social selling is net als iemand versieren

Zo leer je:

  • Vijf onwaarheden over social selling
  • Een stappenplan voor de dagelijkse operatie
  • Handvatten voor het onderhouden van je netwerk via social media
  • Hoe jij je resultaten effectief kan meten
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Succesvolle webinar

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met jouw doelgroep te communiceren.