Whitepaper: Social selling strategie voor je business.

In de wereld van nu gebeurt bijna alles online. Steeds minder mensen zitten te wachten op een telefoontje van iemand die ze niet kennen, over iets waar ze niet om hebben gevraagd. Tijd dus om je verkoopproces aan te passen aan de wereld van nu.

Download

Download nu de whitepaper en leer hoe je in eenvoudige en duidelijk omschreven stappen je relaties met je prospects kunt opbouwen via social media. In deze whitepaper nemen we je stap voor stap mee door het proces van social selling. Welke voorbereidingen moet je treffen, welke stappen neem je om relaties met je prospects op te bouwen en wat is de invloed van contentmarketing? Zo heb je na het lezen van deze whitepaper concrete handvatten om aan de slag te gaan met social selling. En geloof me, het is leuk. Social selling is net als iemand versieren

Zo leer je:

  • Vijf onwaarheden over social selling
  • Een stappenplan voor de dagelijkse operatie
  • Handvatten voor het onderhouden van je netwerk via social media
  • Hoe jij je resultaten effectief kan meten
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

B2B GROEI SESSIE

Je hebt een super mooi product, je hebt tevreden klanten, je bent ambitieus, je weet dat er veel meer in ‘t vat zit maar hoe in vredesnaam krijg je de rest van de markt dat aan hun verstand gebracht?