Whitepaper: Succesvol webinar organiseren doe je zo.

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met je doelgroep te communiceren en om leads te genereren.

Download

De vraag is dus: Hoe organiseer je een succesvol webinar? We helpen je graag op weg met een aantal inzichten, tips & tricks voor een succesvol webinar. Download hier onze whitepaper en checklist en je kunt los. In deze whitepaper delen we praktische inzichten, tips & tricks. Gebaseerd op praktijkervaring in B2B.

  • Hoe je stap voor stap een webinar organiseert
  • Hoe je veel inschrijvingen voor je webinar genereert
  • Hoe je de juiste leads uit je webinar haalt
  • Hoe je een onvergetelijk webinar geeft
  • Hoe je een webinar promoot
  • …plus een stap-voor-stap checklist
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?

B2B GROEI SESSIE

Je hebt een super mooi product, je hebt tevreden klanten, je bent ambitieus, je weet dat er veel meer in ‘t vat zit maar hoe in vredesnaam krijg je de rest van de markt dat aan hun verstand gebracht?