Whitepaper: Succesvol webinar organiseren doe je zo.

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met je doelgroep te communiceren en om leads te genereren.

Download

De vraag is dus: Hoe organiseer je een succesvol webinar? We helpen je graag op weg met een aantal inzichten, tips & tricks voor een succesvol webinar. Download hier onze whitepaper en checklist en je kunt los. In deze whitepaper delen we praktische inzichten, tips & tricks. Gebaseerd op praktijkervaring in B2B.

  • Hoe je stap voor stap een webinar organiseert
  • Hoe je veel inschrijvingen voor je webinar genereert
  • Hoe je de juiste leads uit je webinar haalt
  • Hoe je een onvergetelijk webinar geeft
  • Hoe je een webinar promoot
  • …plus een stap-voor-stap checklist
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Help ik moet content maken!

Dat je content moet maken, is vandaag de dag een no brainer. Maar waar moet je beginnen? En wat moet je hemelsnaam vertellen? Vraag jij je dat ook af? Dan is dit whitepaper voor jou.

Waardepropositie

In deze whitepaper leggen wij je stap voor stap uit wat een goede waardepropositie is, waaraan deze moet voldoen en hoe je deze schrijft.

Social Strategie

In deze whitepaper legt onze social selling expert uit hoe jij in 5 stappen duurzame relaties met jouw prospects kan opbouwen via social media.