Whitepaper: Succesvol webinar organiseren doe je zo.

Webinars zijn populairder dan ooit, zeker in B2B. En dat is niet voor niets. Webinars zijn een fantastische manier om met je doelgroep te communiceren en om leads te genereren.

Download

De vraag is dus: Hoe organiseer je een succesvol webinar? We helpen je graag op weg met een aantal inzichten, tips & tricks voor een succesvol webinar. Download hier onze whitepaper en checklist en je kunt los. In deze whitepaper delen we praktische inzichten, tips & tricks. Gebaseerd op praktijkervaring in B2B.

  • Hoe je stap voor stap een webinar organiseert
  • Hoe je veel inschrijvingen voor je webinar genereert
  • Hoe je de juiste leads uit je webinar haalt
  • Hoe je een onvergetelijk webinar geeft
  • Hoe je een webinar promoot
  • …plus een stap-voor-stap checklist
Contact

Maak nu een afspraak

Benieuwd welk marketing abonnement het best bij je past? Of wil je sparren of advies krijgen hoe je jouw uitdagingen op online marketinggebied kan oplossen? Plan dan nu hier een vrijblijvende afspraak in met een van onze marketing consultants.

Afspraak maken met Make Marketing Magic
Whitepapers

Zo sta je altijd bovenaan in Google

Daalt je bedrijf in Google? Een bedrijfsprofiel heb je, maar verder geen idee wat je met dat profiel moet. En dus kijk je onrustig naar de concurrenten die wel een goede positie hebben. Net als jij hadden wij dit probleem ooit ook. Weet je waarom? De basis miste. En in onze checklist vind je de 10 factoren waarmee je die basis van je bedrijfsprofiel neerzet.

Bewezen blauwdruk voor b2b marketing.

Make Marketing Magic heeft duizenden b2b bedrijven in Europa geholpen met hun online marketing. Een van de belangrijkste tools voor meetbare marketing is de baseline scan.

Help, wat moet ik met die data?

Als B2B-ondernemer of -marketeer heb je te maken met marketingdata, heel veel data. Wat is het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? Hoe werkt het? Waar begin je?